Európai baloldali akciónak tartja a miniszterelnök a Tavares-jelentés európai parlamenti (EP) elfogadását.

Orbán Viktor pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában kifejtette: az európai baloldalnak két gondja van a kormánnyal és Magyarországgal: egyrészt "nem tudják lenyelni a békát", hogy a magyar választók 2010-ben kétharmaddal leszavazták az akkori baloldali kormányt, másrészt mivel a baloldal összefonódik a pénztőkével, folyamatosan a bankadó visszavonását és a rezsicsökkentés megszüntetését akarja elérni.

A kormányfő a szerdai EP-döntést úgy értékelte: "a szovjet birodalom fennállása óta egyetlen más külső hatalom sem vette a bátorságot, hogy nyíltan, jogi formát választva korlátozni akarja a magyarok függetlenségét".

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
@nahát: az emberi jogok tiszteletben tartása, és azoknak nem folyamatos megnyirbálása, szűkítése. A kérdésed tudom, hogy dafke hülye, és provokatív, persze hogy nincs mértékegysége...:))) Viszont az alapjai le voltak fektetve az Alkotmányban, melyből igen sokat lefaragtak az új alapförmedvényben. Amit a Pajja írt alá... Már ez is minősíti..:) Mindenki maga dönti el a maga erkölcsi mércéjének megfelelően, hogy mit fogad el, és mit nem. Ha neked ez teszik, a te dolgod. Nekem nem tetszik, ez meg az én dolgom...:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
@csegala: Elnézésedet kérem a nem odafigyelésemért.
magyarbakancs
@Pálinkafőző Rézüst: Van ki szembetud nézni hibáival és még el is ismeri.
Sokszor azt érzem mi lennék a második kiválasztott nép.
Mert mi valahogy mindig mindet másként gondolunk mint mások.
Mindenre találunk magyarázatot.
coni
A kérdés az volt, hogy "egyetért e Ön azzal, hogy Magyarországon a II.Orbán kormány szisztematikusan felszámolja a demokráciát és az alkotmányosságot". Nem a magyarok, hanem a fékek és ellensúlyok felszámolása, azaz a rezsim ellen szavazott a többség. A magyarokért.

Az okozza a zavart a fejekben, hogy Orbán folyamatosan a túlzott deficit eljárásról és a nem létező gazdasági sikereinkről beszélt az EP vitán, a Velencei és a Tavares jelentés nála szóba sem került.
JAJMÁR
@nahát: Persze, hogy a baloldal művelte. Persze, hogy a magyar baloldal elfogadta a Tavares jelentést. Igazad, van, Magyarország a tagja az Uniónak, nem a kromány.

Jó lenne ezért a magyar nép érdekében, a magyar nép akaratát érvényesíteni, és nem a kormányét.Jelen állás szerint a kormány akarata érvényesül Magyarországon, mert a többségét arra használja, hogy semmibe vegye az ellenzéket, holott nekik is van szavazótáboruk, akiknek képviselnek , és ők is magyarok. Nem, hogy nem veszi figyelembe, figyelemre sem méltatja. Itt kezdődnek a problémák.
Szerintem, és a jelenlegi összes ellenzéki párt szerint, és az Unió szerint, és Tavares szerint is vannak problémák a demokrácia terén. Nem értem az ellenzéket, miért nem él a népszavazás lehetőségével. Ellenzékben a Fidesz folyamatosan népszavazást kezdeményezett.
Kíváncsi vagyok hogyan voksolna a nép: a földügyben, a trafikügyben, a nyugdíjpénztár ügyben, a takarékok ügyében, a demokrácia pilléreinek ügyében... stb. esetleg a Tavares jelentés ügyében.
nyanya001
Egy vásárló panasza !
Mai tapasztalatom ..
Bementem ma a Pb .-gázcsere telepre hogy meg kérdezzem, hogy most mennyibe kerül a gáz csere mivel hogy a mi átkos kormányunk azt ígérte 10% csökken az ára július 1 .-től .
Hát közlöm veletek ez nem így van az ár ugyan annyi mint volt ..nincsen ár csökkentés ...az üzletnek kiküldte a PB. gáz elő állítója ..körlevélben hogy igen csökken az ára de mivel bevezették az E -ut díjat így marad minden a régiben ..és ezt írásban láttam a saját szememmel ...
fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/581658_525729067482146_2002226135_n.jpg
Pálinkafőző Rézüst
@nyanya001: szopatásnak jó az orrmányi stratégia...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.