A Párbeszéd Magyarországért (PM) két politikusa, Jávor Benedek és Szabó Tímea független országgyűlési képviselők tiszteletdíjának 50-50 ezer forinttal történő csökkentését javasolta a házelnök az Országgyűlésnek.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Hát még is csak az ellenzék miatt lett a bírság kitalálva, meg az őrség. Ez a vadorzó meg csak nem bír magával! De egyszer csak eljőön az ő ideje is!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vasárnapiiskolás
@Mobil123: nem szerencse kell hozzá.Bátorsága pedig nincs
kukac50
Ki éli még az uralkodó vágyait már egy év sincs hátra nekik. Ha kap egy golyót nem kell csodálkozni rajta,megdolgozik érte.
Vasárnapiiskolás
@kukac50: Védik a TEK huszárok.Ha lenne kőztük 1...
mátmar
A házmester jogot kapott. Észt nem.Ennek a szarházinak nagyon fájhat az igazság!
sport50
ők beszélnek kettős mércéről,miközben csak az ellenzéket bírságolja meg olyasmiért amit a vezére mondott!nem hiszem,hogy 100%-os,már ahogy néz,arra aki nem ugyan azt gondolja amit ők!!látni lehet rajta,hogy ő egy szép,egypártrendszert szeretne,ahol majd ők/mint most/megmondják kinek mit lehet mondani,gondolni!!!hiszen ők is abban tanultak,éltek,a szüleik révén/mszmp tagként/tudtak érvényesülni!!!
nahát
jól teszi, az ellenzék másra úgy sem jó a parlamentben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.