Hozzá kell szokni, hogy mindig van európai dimenziója a pártpolitikai vitáknak, és ezúttal ez "a mi hátrányunkra történik" - mondta Martonyi János a HírTV szombat esti műsorában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
"Jobb lenne azonban a tények alapján folytatni a vitát"

Valaki szólhatott volna Orbánnak is, nem a túlzott deficit eljárás és a magyar gazdasági sikerek volt az EP téma hanem az országunkról készített Velencei és Tavares jelentés.
kecskes laszlo
Az a baj ,hogy Martonyi Úr amnéziában szenved.Ha a párbeszéd szükségességéről ill.annak hiányáról vagy ahogy Ő mondja a komolytalan eu-ról beszélünk,akkor ráismerhető a fidesz 2002-2010 közötti parlamenti lébecolására. De említhetném a fidesz állandó eu-hoz történő szaladgálását és az akkori kormánypárt bemószerolását is.
Egyébként ha a választásra jogosultak 2/3-val nyert volna 2010-ben akkor talán beszélhetünk népakaratról és hogy minden miértünk történik. Egyébként a külügyminiszterünket normálisabb gondolkodásúnak gondoltam. De miért lenne különb a bagázsától.
coyote3
Nem inkább előnyünkre martonyi elvtárs???
coni
"a mi hátrányunkra történik"

Valóban a TI (kolesz szoba és a holdudvara) hátrányotokra és a mi előnyünkre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.