A fiatal diplomások gyermekvállalását ösztönző törvénymódosító javaslatot nyújtott a parlament elé Szili Katalin független országgyűlési képviselő. A volt házelnök, jelenleg a Szociális Unió elnöke a változtatás szükségességét az MTI-nek azzal indokolta, hogy a felsőfoktatásból frissen kikerülő, korábbi munkaviszonnyal nem rendelkező fiatalok jelenleg nem kaphatnak gyermekgondozási díjat, más néven gyedet. Ennek hiányában pedig csak a gyermekgondozási segély, vagyis a gyes vehető igénybe, amely az öregségi nyugdíj legkisebb összegével egyezik meg.

Forrás: Hír24
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

levarosbukta
Ha kérhetném inkább munkát adjanak nekik, jó?
mátmar
Igazuk van!!! Amíg gyereket csinálnak addig legalább nem gondolnak arra, hogy milyen munkájuk lesz? Ha lesz.
QQCSI
Nem szívesen viccelődöm a mások külső/belső adottságaival, de mindig Kuncze Gábor jut eszembe erről a fazonról: Révész Mártíriusz. Ha ő lenne az egayetlen férfi a Földön, akkor
sem kéne. De az, hogy ő a gyerekvállalás PR managere, az égő az országra nézva...:(
Ariana
Könyörgöm, szálljanak már le erről a gyerekvállalás-témáról, mert már kezdem magam tenyészállatnak érezni... Lassan ideje külföldre mennem, mielőtt bekopog hozzám egy állami tisztviselő egy központilag kiválasztott, egészséges, hű fideszes fiatalemberrel, hogy jött fedeztetni. Madách elrettentésül írta a falanszter-jelenetet, nem kézikönyv jelleggel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.