Hoppál Péter, a Fidesz szóvivője szerint a baloldal ugyan napirenden akarja tartani a tarfikügyet, de ahogyan minden településen rendeződik az árusítás, lecsillapodnak majd a kedélyek. "Nyilvánvaló, hogy ócska blöff az egész trafikügy" - jelentette ki a 180 percben Hoppál Péter, a Fidesz szóvivője annak kapcsán, hogy az MSZP szóvá tette a vesztes trafikpályázatok visszaküldését. A Fidesz szóvivője hangsúlyozta, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) úgy döntött, a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt-nek adja a kiírás lehetőségét, a trafikpályázatok pedig nyilvánosak és törvényesek voltak. „És végre ötezer magyar ember, ötezer kisvállalkozó nyerte meg ezeket a jogokat" - hangsúlyozta. Hoppál Péter szerint a baloldal kormányzása idején „nem láttunk ilyen pályázatokat, akkor zárt ajtók mögött valakik eldöntötték, hogy a multik kapják meg a dohányárusítás jogát Magyarországon".

Forrás: pecsiujsag.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pisti271
Nem is tudtam, hogy a falusi kisboltok multik.
Eddig néha bementem a kisboltba cigit venni, egyúttal vásároltam mást is ami éppen kellett. Ezentúl viszont csak a multihoz megyek, mert olcsóbb és nagyobb a választéka.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A Tündik bündije
Az a bajod neked hoppápötyike, hogy selmecigubával együtt te is azok közé a birkaagyúak közé tartozol, akik komolyan azt hiszik, hogy egy politikai pártnak dolgoznak. Guba néni olyan hülye, hogy húsz alatt sem jött rá, hogy a maffia szóvivője, nálad meg majd kiderül.
coyote3
Azt nem értem ezt a hoppál nevűt hol rejtegették? Brehm könyvében előkelő helyet kapott volna...
kedwes
Pontosan! Hamar ki is lóg a lóláb!
Gemüs52
Sajnos Péterke már megint hazudik ! Ötezer kisvállalkozónak adtak munkát!!?? Ez nehezen jön ki ! Ha mondjuk egy fideszes család,papa ,mama ,gyerekek nyertek öt-öt trafikot. Nehezen jön ki az ötezer kisvállalkozó.
Pisti271
A kiírásban ez szerepel:
"A Kiíró a benyújtott pályázatokat nem szolgáltatja vissza sem egészben, sem részeiben."
A visszaküldés az nem visszaszolgáltatás?
Való igaz, a Fidesz szótárban MINDEN az ellenkezőjét jelenti.
Pisti271
@Gemüs52: Hiányzik mellőle, hogy hányezer ember veszíti el miatta a munkáját.
Pl. a szomszéd ház végénél lévő újságospavilon e miatt zárt be. Két alkalmazott volt. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.