A magyar parlament leglátványosabb hagyományaihoz méltó félév záródott le pénteken. Az már igazán feltűnést sem keltett, hogy ismét nem sikerült a tervezett időpontra befejezni a törvénygyártást, de érdekes volna tudni, a szabadságukat tervező politikusoknak hogy tetszett, amikor minden héten a következő hetet adták meg zárási időpontnak. Ezúttal viszont nem csak a kormányt támadják, a kormány is támad. Az ellenzék is felpörgött, itt már a száz évvel ezelőtti tradíciókat idézhetjük fel. A parlamenti performanszokhoz hozzászokhattunk, de az ülés szétordibálása a pulpitus elfoglalásával valóban új látványelem. A kormánypártok eközben maguk döntik el, kikből lehet frakció, kikből nem, és csak úgy röpködnek a pénzbírságok, mi pedig kíváncsian figyeljük, mikor lesz az első tömegverekedés. Egy év sincs már a választásig, ilyenkor szokása a politikusoknak kampánytempóra kapcsolni.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pacsni
baltàt a kezukbe ès ràzàrni az ajtot
Gemüs52
Szívesen végignéznék egy kis honatyai bunyót !
lantos
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.

--Fejezd be a trágárkodást vagy menjél másik oldalra, ebből itt nem kérünk.
pacsni
baltàt a kezukbe ès ràzàrni az ajtot
vakvillám
@pacsni: Az dúrva lenne,de az ősz ,és a jövő év,meghozhatja,sajnos mert már most,a"határon motoroznak" honatyáink.És tod mi a félő----majd minket is belevisznek,csoda,hogy eddig nem.
kukac50
Pisztolyt kell Nekik adni,és harcoljanak! Orbán szabadság harcos Őneki adnám az első lövés lehetőségét,A másodikat Gyurcsánynak,utána már pokoli harc lehetne

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.