Galambos Lajos ügyvédje szerint a bíró egy freudi elszólást követett el, amikor azt mondta, hogy „abból a koncepcióból indultunk ki”. Unortodox eljárásban, unortodox kémkedés ügyében született unortodox ítélet – mondta Molnár Lajos az ATV Egyenes beszéd című műsorában. A „kémügy” elsőrendű vádlottjának, Galambos Lajosnak az ügyvédje szerint a bíróság folyamatosan húzta az időt, az első tárgyalási nap kivételével harminc-negyven perces tárgyalások voltak. Volt, hogy azért kellett elnapolni tárgyalást, mert az ügyész elfelejtette a tárgyalást, ebben a rendkívül fontos kémügyben – jelentette ki. Molnár szerint az is előfordult, hogy két tanút azért nem tudtak meghallgatni, mert bár tizenegyre idézték be őket, tízkor pedig már a bíróságon voltak, de a tárgyalást addigra már berekesztették. Az ügyvéd azt mondja: az egész ügyet négy tárgyalási nappal tokkal-vonóval be lehetett volna fejezni, ehelyett 2012 márciusától egészen idáig elhúzódott. Molnár szerint nem volt perdöntő...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Hát ez megerősít abban a hitemben, hogy a titkosítás csak azért van, hogy ne derüljön ki a jogtalansága. Vagy esetleg fideszes nevek is felmerültek a per során?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.