A miniszterelnök a bürokraták birodalmának nevezte az Európai Uniót a L'Express című francia politikai hetilap szerdán megjelent számában. Orbán Viktor közölte: a jelenleg követett irányvonal az Európai Uniót egy "birodalom" és nem a "nemzetek szövetsége" felé közelíti, és ez sem a magyarok, sem az európai civilizáció érdekét nem szolgálja. A kormányfő úgy érzékeli, az európai elit továbbra is azt gondolja, hogy az Európai Egyesült Államok felé kell fejlődni. Orbán Viktor az interjú szerint azon kisebbségben lévő európai vezetők közé sorolja magát, akik úgy gondolják, hogy az unió alapját a nemzetek jelentik. Úgy látja, a többség a nemzeti víziót egyre kevésbé érzi legitimnek. Az EU jelenleg "a bürokraták birodalma, fővárosa Brüsszel", ahol az állam- és kormányfők érveléseit nem veszik figyelembe – jelentette ki a miniszterelnök. A birodalmi működésre utaló eljárások közül Orbán példaként említette a tagállamoknak tett "ajánlásokat" az energiaárak újabb emelésére, azért, hogy a piac...

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Akkor most mi civilizáltak vagyunk vagy csak úgy lazán átvándorolhatunk a másvilágpiacára,elhagyva gizi sógornője és azon barátainak földjét akik nem kell hogy földönfutók legyenek orbán- állambácsi értékrendezése ürügyén!?-D-itt a neki és részvényeseinek mindíg is szűk hazában.
Érdekes, érdekes népképviseletes az akinek a munkaképes korosztálya már elhagyta azt a fene nagy jólétet amit neki köszönhetünk..IME ,Ő MAGA AZ EGYETLEN KULTÚRMAGYAR értünk is meg ellenünk harcban.Hát kösz.
marlin
@mariaberta: Ja, az!! Aranyba kellene önteni!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.