Személyes hangvételű felütéssel kezdi második, a takarékszövetkezetek ügyében Orbán Viktornak írt levelét Demján Sándor, az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség elnöke. Demján évtizedes ismeretségükre hivatkozva azt írta a miniszterelnöknek, hogy csak a törvény céljával ért egyet, de módjával nem. Nehezményezi azt is, hogy nem egyeztettek.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Ne izgassa magát Demján Úr, levelezzenek csak nyugodtan Orbán Úrral, a vége úgyis az lesz, hogy megvédik az Önök milliárdjait is. A mi megtakarításainkat is védik, jól el is rejtették, nehogy megtaláljuk, És hát az Önöké is jó helyen lesz. Selmeczi nagysád óvni, védeni fogja az utolsó fillérig. /Na jó forintig, hiszen fillér már nincs./
sport50
demján megtudja most,hogy hiába barátság,segítség,a hatalomra,pénzre éhes vezérnek már teljesen mindegy csak még több hatalom,még több pénz kell!!bármi áron!!!
mátmar
Mifelénk már kezdik kivenni a pénzüket a takarékszövetkezetből. Érdekes, hogy nem bíznak az ígéretekben, meg a védelemben. A nyugdíjpénztáraknál is ígértek. Nem is tartották be. Igaz az öreg aranyásó is megmondta: "olyan szegény még nem voltam, hogy ígérni ne tudtam volna"
Yoda69
Legkozelebb valogassa meg a baratjait kedves Demjan ur.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.