A GKI Gazdaságkutató Zrt. kutatásából az derül ki, hogy a munkaképes korúak több mint négy százaléka dolgozik már minimum fél éve külföldön, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy minden tizedik családban található olyan személy, aki határainkon túl vállal munkát.

Forrás: allasok.info
Feltöltő: Karsi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pacsni
ès ez a szegyen, hogy elkell hagyni a hazàjàt azèrt mert itthon nemkap munkàt.Megèrtek egy 20-25 èves szemèlyt, hogy el megy, mert mèg fiatal, betud illeszkedni az ottani szokàsokhoz, nyelvet tanulni,de hogy egy 45-50 èves embernek elkell hagyni a hazàjàt azt nem. Kulonben ugyszoktàk mondani 30-on felul dolgozni oregvagy, de a nyugdijra meg fiatal, tehàt 30-on felul màr nehèz munkàtkapni, 45-on arròl nem is beszèlek.
human
@pacsni: Szomszédból egész család két gyerekkel ment ki. 40-50 éves szülők. Kiadták a házat egy fiatal 2 gyerekes párnak. Ma már ők is külföldön dolgoznak. Nekem ugyan mondhatják, hogy az ország jobban teljesít. Én ezt látom, az a 1,5-2 millió szerencsés meg érezze jól magát amíg tudja.
qxy
Én sem azért jöttem ki 13 éve mert nem szeretem a hazámat .
Sztori.- otthon a közös képviselő kérdezte.- és mikor jöttök haza?
nem tudom. nem is akarok hazajönni. mire? erre a helyzetre?
mire ő. akkor menjünk be a közmű ellátókba hogy a nevére írassam a számlákat.
miért? Hát nem azt mondtad hogy nem is akarsz haza jönni?
de . de azt nem ezt jelenti hogy le mondok a lakásomról a te nevedre! Honnan jöttél?
na ,? milyen emberek vannak.
Ja? én azt hittem hogy akkor nem kell a lakásod. . . . .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.