Hoppál Péter a kormánypárt egyik "friss" megmondó embere. (A másik Zsigó Róbert.) Gyakori sajtótájékoztatóin szívesen játssza el az igazság bajnokát, aki keményen megmondja az ellenzéki politikusoknak, hogy gerinctelenek, sőt bűnözők.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tűzróka0919
Aszongya a baromarcú , hogy most több pénzt kapnak a trottyesz közrabszolgamunkások mint a szocik idejében a közmunkások !! Ja , mert trottyeszék adnak napi 8 órás foglalkoztatás mellett , havi 49000 huf-ot a szocik meg adtak ugyan ennyi munkaidőre 60400 huf-ot . Nettóba !!! De mint tudjuk a trottyesz matek fordítva működik . Pofátlanul és szemrebbenés nélkül hazudik és nézi hülyének az embereket ez a senkiházi orr bán kanmajma .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bretagne
@Betaloc: Teljesen igazad van, azért van ennyi törpe gyerek.
human
@Tootsy: Egy barátom most végzett a kemós kezeléssel és szerencsére megszűnt az áttét. Azt ünnepeltük meg. Mikor hazaértem még gondoltam bekukkantok a propira.
Tootsy
@human: Mivel gyakorlatban tudom, mit erezhetett (erez) a baratod, oszinten gratulalok ahhoz, amit vegigcsinalt. Szedjen naponta ket tabletta B12 vitamint, MSM port vagy tablettat, lehetoleg C Vitamin ASCORBATE-tel...(. Ez utobbi NEM AZONOS AZ ASCORBIN savval (mesterseges C vitamin, ami a gyomrot kikesziti), a Szentgyorgyi Albert is a nagydozisu C vitaminnal kezelte ki magat a rakjabol.

A C Vitamin AscorBATE por elegge huzos arfekvesu, de megeri, MINDENKINEK (Neked is, megelozeskent).

A baratnomnek ezt kuldom rendszeresen, es TELJESEN MEGGYOGYULT a mellrakjabol, most mar csak a 25-szori eros radioaktiv sugar altal elegetett tudejet kell rendbehozni. (Fibrozist kapott, ami elegetett tudoholyagocskakat jelent, rendkivul lassan ki lehet jonni ebbol is, de evek kellenek hozza, es a fent emlitett szerek.) Sajna, a Magyar Posta es a NAV jovoltabol csak minden masodik-harmadik csomagom er oda, egy v@lag penzert, de igy is megeri nekem, mert 54 eves a baratsagunk.

Szoval, a baratod ujjaszuletett, gratula megegyszer!...
kedwes
@human: Valóban! De a mérték, az érték!
Valaha, - a sokszor szidott átkosban - is jelen volt. A mérnök megkérte a párttitkárt hasson oda, hogy a gyerekét felvegyék az egyetemre, cserébe segítet neki némi műszaki kérdés megoldásában. De ez, a csere soha nem volt AD HOCK jellegű, sem előre meghatározott.
Ma:
Kell nekem ez! Kaphatsz, ha adsz azt! Ez már túllép korrupcióhatárain is. Leegyszerűsítet cserekereskedelem.
Ami CSAK azért szúrja az egyszerű állampolgár - röviden ADÓZÓ - szemét, mert az ő adójából megy a jótékonykodás, de nem az adózó javára, sőt!
jancsik68
A fidesznyiknek nem kell gondolkodni tudó értelmes ember,ez nem illik bele a lelki világukba.Minnél butább,annál jobb,mert az akkor nem lesz kiváncsi.Ha olyan kérdést kapnak,amire vezirük nem dolgoztatta ki a megfelelő választ hebegnek-habognak,mint a hülye gyerek,amit nem nehéz nekik megjátszani,hiszen a bégető-birka stilusuk alapjellemzőjük,születési aottság!!
kukac50
Egy pártban sem volt még, egy rakáson annyi bűnöző mint a Fideszbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.