A kormánypárt szerint azért tüntettek tegnap a Baranya megyei településen Bajnai ellen, mert nem kérnek belőle. Az Együtt-PM azt állítja, hogy a polgármester közmunkásokat vezényelt ki demonstrálni. Senki nem vezényelt ki sehová senkit, a szigetvári demonstrálók szabadidejükben, önkéntesen döntöttek úgy, hogy tiltakoznak "a várost tönkretevő" Bajnai Gordon ellen - közölte a Fidesz pénteken az MTI-vel. A Fidesz közleményében hangsúlyozza: Bajnai Gordon ellen azért tüntetnek országszerte, mert az emberek nem kérnek abból a "veszélyes és szélsőséges politikából és abból a képmutatásból", amelyet ő képvisel.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pacsni
a polgàrmester ur eljàtszotta a carierjèt 2014-re, mehet a ganèlyra.
Gemüs52
Úgy néz ki a pofátlanságnak nincs határa a fidesz részéről ! Mert az ő politikájuk mindent a nemzetért a népért az emberekért az alkotmányért az igazságért politika!? Ők maguknak nem akarnak semmit politika !!?? Hazug egy bagázs !
marlin
Most meg miért kell az - amúgy is szerencsétlen - közmunkára kényszerített embereket "lesenkizni"??
A Fidesz és a pooogármester baromságait cáfolja az önkormányzati törvény 90.§-a amely egyértelműen(!) kimondja, hogy az önkormányzat gazdálkodásának a szabályszerűségéért a polgármester felelős!!
Nem a Bajnai, hanem a polgármester(!), akkor is, ha ő egy "fideszes polgármester"!!
Nakimaga
Vajon mi lesz akkor ,ha kivezényelik a "senkit" !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.