A Fidesz, illetve Kapus Krisztián polgármester győzelme érdekében tizenegy autóval szállították láncszavazni a kiskunfélegyházi romákat a 2010-es önkormányzati választás során -- erről beszélt egy hangfelvételen Ajtai Tibor, a Bács-Kiskun Megyei Fidesz választmányi tagja, a megyei cigány önkormányzat elnöke. /ATV/ Mi is az a lánc szavazás? 1. A választó átveszi a bizottságtól a hiteles választási lapot 2. A fülke magányában a lapot elteszi 3. Az urnába már csak egy üres borítékot dob 4. Elrejtve kiviszi magával az üres választási lapot 5. Kint a "szervező" beírja a "jó helyre" az X-et és így átadja a szavazólapot a következő szavazónak 6. Bent az új szavazó átveszi az újabb üres szavazólapot 7. Az urnába viszont a "szervező" által kitöltöttet dobja 8. innen a 4. ponttól kell folytatni

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
crow0131
érdekes hogy ezt nem ítéli el a fIDESZ (akire én is szavaztam).
lajospapa
Ez elavult módszer! Kell felvenni félmillió külhoni állampolgárt, néhány látványos huszáros erdélyi felvonulással meghülyíteni, küldeni szavazólapot valakinek, valaki visszaküldi és ebből elég lesz 100 ezer. Aki nem hiszi járjon utána. Csak arra kell vigyázni, hogy a visszaérkező szavazólap nehogy több legyen,mint a friss állampolgár, és nehogy egy postán adják fel. Oszt jónapot!
human
Ott van még a rezsicsökkentéses aláírásgyártás. Százával kapják az elhunytak Orbán köszönőlevelét az aláírásukért. Az illetékesek persze adminisztrációs hibára hivatkoznak, hogy van akit még nem rögzítettek elhunytként. Ez ott bukik meg, hogy 10 éve elhunyt emberek is kapják a leveleket. Nagyon nagy szükség lenne egy nemzetközi felügyeletre a választásokkor.
tűzróka0919
@lajospapa: Hő -ha-hőőőő :) Ne adj csalási tippeket a trottyesznek !!! Vagy beszervezett titkosított (úgy 2000 évre) ügynök vagy ? :))
gabrella
Ezt csak lefizetett emberekkel lehet megcsinálni, de egynél több szavazatot ő sem tud leadni.
Ez csak annyi,hogy kit tudnak meggyőzni, hogy a pártra szavazzon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.