A Fidesz frakcióvezető-helyettese az MSZP elnökét esélyesebbnek látja a közös baloldali kormányfőjelöltségre, mint Bajnai Gordont, feltéve, hogy lesz ilyen. Gulyás Gergely a Hír TV P8 című műsorának vendége volt.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
A leggyengébb láncszem. Örülne is Orbán ennek a vitának. Sem Gyurcsánnyal, sem Bajnaival nem merne kiállni. Még szerencse, hogy ez nem kívánságműsor, hogy kit szeretnének látni vezérük vitapartnerének. Nem a regnáló miniszterelnök hívja ki a partnert, hanem az, aki az szeretne lenni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@JAJMÁR: A nevetéstől már írni sem tudtam, helyesen: tegnap: 23:44
JAJMÁR
@Horizont: Vajon ezt komolyan gondolják? A Mesterházy is fel tudja tenni azokat a kérdéseket, amelyeket nem nagyon akarnak, hogy nyilvánosság előtt feltegyék.
Ha a Mesterházy most nem hívja ki, vagy elutasítja, akkor van egy indok: ő vállalta volna a legerősebb párt jelöltjével, de az nem állt ki.
Én egyébként mindegyik lehetséges min.jelöltet szeretném vitában is látni, hiszen választás lesz! Sőt, még egyéb politikusokat is jó lenne, régen volt is ilyen.
JAJMÁR
Szerintem sem kellene összeborulni. Ez csak a fidesz szokása, az egy a jelszó, egy a tábor miatt.
A baj csak az, hogy a fidesz tömöríti szinte az egész jobboldalt, ezért, és csak ezért most muszáj, mert csak együtt van esélyük győzni. @Horizont:
entero
@Horizont: @JAJMÁR: Na jó, bevallom...:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.