Júliusban Orbán Viktor kormányfő négy napot töltött a horvát tengerparton - közölte az Index újságírójával a miniszterelnök sajtófőnöke.

A miniszterelnök júliusban már volt szabadságon, összesen négy napot vett ki. Umagon pihent - írta az Indexnek hétfő este Havasi Bertalan, a kormányfő szóvivője. A válasz arra nem tért ki, hogy Orbán Viktor kormányfő pontosan mikor volt szabadságon. Erről korábban a kormányfő hivatala nem számolt be.

A kormányfő tavaly július 30-a és augusztus 18-a között volt szabadságon, Felcsúton és a Balatonon pihent a családjával együtt. Egy ismertebb kormánypárti képviselő az Indexnek azt mondta: az elmúlt évek gyakorlata alapján a vezető kormánypárti politikusok a tusnádfürdői szabadegyetem (idén július 23-28 között tartják), illetve augusztus 20-a között szoktak szabadságra menni. A miniszterek rendszerint ebben az időszakban osztják be egymás között, hogy ki mikor megy nyaralni - írja az Index.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mátmar
Én meg azt halottam, hogy Ausztriában kezelték egy elit pszihiátriai intézetben!.
adrenalink
@mátmar: 4 nap eredményes kezelésre nem elég, pláne az ő esetében!
mátmar
@adrenalink: A 4 nap tényleg nem elég , de rendszeresen visszajár Állítólag évente többször is, Csak az a baj, hogy nem tudnak vele mit kezdeni, mert ott is pávatáncot jár.
csabee.m
Ez az a sziget, amit Pintérrel közösen vásárolt meg. Gondolom a 600 milliós hajócskája meg a kikötőben ringatózott ez időben.
adrenalink
@mátmar: Egy jó orvost nem lehet átverni! Sűrgősen orvost/kórhàzat kell váltani, mert félrekezelik, rohamosan romlik az állapota!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.