A Medián legfrissebb kutatása szerint nőtt a Fidesz támogatottsága. A közvélemény-kutató HVG-nek készített, július 5-9. között végzett reprezentatív felmérése szerint a választók 35 százaléka nem támogat egyetlen pártot sem - írja az FN24.hu.

A választani tudó "biztos" szavazók körében is meghatározó a Fidesz-fölény: jelenleg a voksok 46 százalékára számíthatna. E körben az MSZP 20, a Jobbik 14, az Együtt-PM 12 százalékot kapna. A felmérés alapján az LMP és a DK támogatottsága egyaránt 3-3 százalékos. Ezzel nem jutnának be a parlamentbe.

Egy év alatt 18-ról 30 százalékra nőtt azok aránya, akik úgyérzik, az országban jó irányba mennek a dolgok, és két év után először haladja meg az egyharmadot azok aránya, akik elégedettek a kabinet teljesítményével. A miniszterelnök népszerűsége két éve most a legmagasabb: 39 százalék azok aránya, akik Orbán Viktort szívesen látják "fontos politikai szerepben" - írja az FN24.hu.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lajospapa
Én csak gratulálni tudok! A népnek! Sikerült külföldi ( török, osztrák, német, szovjet) segítség (kényszer) nélkül is hülyének lenni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@entero: Ezért jár a piros pont :)
Nem vagy reménytelen eset
outsider
@entero: Nem túl régen szemtanui lehettünk a nagy "kiugrásodnak", fújjj fidesz stb. Mi okból, milyen céllal, és mennyi valóságtartalommal írtad, azt nem tudhatom teljes bizonyossággal, mert hát rólad van szó, modera:) Akkor a túloldalról mindenkinek igazat adtál, elnézést kértél az elfogult (hazug) fideszmaffiás elveidért, kezet nyújtottál a másik oldalnak, páran bele is tenyereltek a sz@rba, majd felocsúdtak ők is (élesben már késő lett volna).
Mi lehetett a problémád, mi lehet több millió magyar problémája a fideszmutyimaffiával? Érted-e? Nem hiszem.
Segítek, szóval neked állítólag nem tetszett, amikor egy fideszmaffiás, egy "barátot", vett fel egy "nem barát" helyére (ha jól emlékszem). Borzasztó, én mondom, borzasztó, hihetetlen:)
Gondolom még mindig nem világos.
Tehát, amikor a környezetedben történik a gaztett, akkor fúúújjjj, ha pár millió idegennel, akkor hurrrá. De szerinted az "összhatás" a lényeg. (mikor-hogy:)
entero
@outsider: Az ember elfogultabb, amikor a környezetében ér valakit igazságtalanság, főleg úgy, hogy ismeri is az illetőt, és azt is tudja konkrétan, mi történt. Amit a média lead, leír, annak a valóságtartalma sok esetben kétséges.
entero
@JAJMÁR: A nejem is ezt mondja, ha nagy ritkán nem sikerül...:-)))
deviance
hol élnek ezek? zacskóban? ha "népszerűbb" lenne, már a helyzet majdhogynem egyiptomi hangvételű lenne

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.