Orbán Viktor interjúja a The Wall Street Journal európai kiadásában. A miniszterelnök elmondta: Magyarország rendkívüli erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy a válságból kijusson. Hozzátette: mivel a Fidesz támogatottsága, dacára a nehéz időknek, meglepően jól tartja magát, van esélyük a győzelemre a következő választáson is. „Azt hiszem, az irányítás számít. Három évvel ezelőtt az volt a benyomás, hogy a baloldali-liberális kormány a vezetés hiányában esett szét. Az embereknek érezniük kell, hogy a vezetők törődnek velük, odafigyelnek gondjaikra" - mondta a kormányfő. Orbán Viktor az interjúban olyan vezetőként jellemezte magát, aki vonzó munkának tekinti az ország megmentését, megújítását.„Ez egy igazi kihívás, nem olyasmi, mint egy bürokrácia újjászervezése. A magamfajta emberek szeretnek valami jelentőset véghezvinni, valami rendkívülit. A történelem megadta nekem ezt az esélyt. Tulajdonképpen három alkalommal adatott ez meg nekem. Vezetőként mindig történelmi kihívások...

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr lóherre
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pacsni
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
pacsni
@dr lóherre: Nagyon merem remèlni, hogy ugylegyen ahogy mondod. De ez annyira biztos a gyozelembe, hogy teljese kezdek hinni benne amit mond.
Boszi27
„Ez egy igazi kihívás, nem olyasmi, mint egy bürokrácia újjászervezése. A magamfajta emberek szeretnek valami jelentőset véghezvinni, valami rendkívülit.
Rendben van, de miért pont Mo-n vagy miért pont ezen a földrészen? Annyira odavan Ázsiáért. Arra valahol egy szigeten alkothatna igazán nagyot:
qxy
Én is sokkolnám. ( van egy disznó kábítóm) megrázó élményben lenne része.
mariaberta
Orbánt gyűlölni? A gyűlölet erős érzelem. Erős érzelmet ez az ember nem érdemel. Utálatot annál inkább.
jancsik68
Én inkább utálom,mint egy rakás canis mergat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.