Ebből a szempontból szinte mindegy is lenne, hogy Csányi Sándor mibe forgatja át a felvett milliárdokat. Az akciója megmentette számára a tőkét és előkészítette a terepet, hogy kereskedelmi, illetve a lakossági bankszektor lehessen a következő, amit a kormányzat majd megvéd. Akár önérdekből, akár a NER hű oligarchájaként. Egyeztetve a miniszterelnökkel is akár. Miközben persze tudni vélhető, hogy mibe fektet be Csányi Sándor. Nem másba, mint az agrárszektor, illetve az élelmiszeripar. Amire egyrészt ráfér a tőkefrissítés, másrészt tudható, hogy tőkeigényes, illetve kicsiben kiemelten kockázatos szektor.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
Orbán megmenti, magának a pereputtynak a haveroknak és részvényeseiknek!
Köszönjük fijjuk!
Dr. Felipe
Katonák!

A zOTP most az ország. Ha a zOTP elesik akkor elesik a zország de mi megvédjük a zOTPt a zimperialistáktól, a Bajnai gárdától, a nemzetközi zsidó karvalytőkétől, a belső reakciós erőktől, a zuniótól és a zIMFtől.

Isten óvja a királyt.
human
Nekem úgy tűnik, hogy piacszerzésre megy a dolog. Így volt ez a dohánynál és a malévnél is.
GeoCravker
@human: A betéti piacnak csak akkor van értelme, ha forgatják a pénzt. Azaz a különadókat meg kell hozzá szüntetni. No meg persze be kell tudni fektetni, és olyan termékbe, mely önmagában is piacképes. Ellenkező esetben olyan, mintha bemennének a milliárdokkal rulettezni.
human
@GeoCravker: Ha az államosított pénzpiacot is párt katonák fogják vezetni, akkor lehet keresztet vetni az egészre pont az általad leírt okok miatt, ugyanis ehhez szakértelem, tapasztalat kell.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.