Bajnai Gordon újabb szereplőt talált a rezsicsökkentés-ellenes koalícióhoz – így kommentálta Selmeczi Gabriella, a Fidesz-szóvivője az Együtt-PM választási szövetség vezetőjének szombati, a Magyar Szolidaritás Mozgalom Egyesület alakuló közgyűlésén elmondott beszédét. Selmeczi Gabriella szerint Bajnai Gordon a szombati beszédével megerősítette, ugyanazt a veszélyes és szélsőséges gazdaságpolitikát folytatná, amellyel egyszer már tönkretették az országot. Az emberek azonban nem kérnek a bankárkormányból, mert az korábban elvette a pénzüket, és a bankok, a külföldi tőke érdekeit képviselte – fogalmazott a Fidesz szóvivője újságírók előtt Budapesten. Mint mondta, a Gyurcsány-Bajnai-kormány alatt nőtt az adó, a rezsi, csökkentek a fizetések és azok vásárlóereje, Bajnai Gordonnak pedig most is az volt az első gondolata, hogy eltörölje Európa legalacsonyabb adókulcsát, megemelve ezzel a középosztály adóját.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Gabika ved már be a gyógyszered, vagy menj inkább soláriumozni.
JAJMÁR
Ennek a nőnek az a hálátlan feladata, hogy amit a Bajnai mond, átértelmezve elmondja a híveknek .
Mert amúgy, akit tényleg érdekel, hogy a Bajnai mit mond, értelmezni is tudja.
jancsik68
Ez az un.rezsicsökkentés egy nagy hülye blöff,s az is nagymarha,aki ennek bedől.Egy normális háziasszonynak illene tudnik,hogy a rezsinek hány- meg hány összetevője van!!A viilany,gáz csökkent,de nagyon megnőtt a gyógyszer,élelmiszer,üzemanyag stb ára.DE ,EZT NEM TUDHATJA AZ,AKI MÉG A KIFLIT IS INKÁBB LOPJA,MINT VESZI,hogy ne kelljen fizetni érte,mer az nagyon drága!!
-
verőce21
Az IMF kivonul, nem tudom meddig támogatja még ennek az idétlen bajai gyereknek a kampányát, közelébe sem ér a hatalomnak.

(Így a támogatottjai híján Mo. sem vesz fel több hitelt tőlük. )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.