Kövér László szerint túl kellene tenni magunkat azon, hogy az országot ért múltbéli sérelmeken, a nemzetet ért tragikus eseményeken "búsongunk", ehelyett inkább meg kellene próbálni erőt meríteni a múltunkból a jövőre nézve.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Brother Louie
@Brother Louie: "Kövér László szerint túl kellene tenni magunkat azon, hogy az országot ért múltbéli sérelmeken" mondj az a majom.

De azért csak előhozakodik a 'tizenötmillió" magyarral.
human
Mi van Bajusz. Valaki talált apuka múltjából kényes részleteket az mszp székház alagsorából? Már inkább felejtenéd a múltat? Most kezd csak igazán érdekes lenni.
Félsz, hogy Bajnai betartja az ígéretét és előveszi az ügynökaktákat?
velemenyvezer.blog.hu/2013/01/31/fordulat_lassan_mar_csak_a_fidesz_vedi_az_ugynokoket
Yoda69
Ezt pont ez az idiota taho mondja, aki nyolc evig bosszubol nem vagatta le a hajat es a szakalat, mert 2002-ben elvesztettek a valasztasokat? Aki evekig bosszubol nem jart be a munkahelyere, de a fizetest azert felvette. Hiteltelen kreten.
sport50
mondja ezt egy mszmp-s háttérrel,kisz-es múlttal!!!majd remélem'14-től túl fogjuk tenni magunkat a 2010-től ért sérelmeken!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.