Tovább csökkent májusban a hitelintézetek ügyfélhiteleinek állománya, ám már csak minimális mértékben. A vállalati hitelezés bővült, a háztartások hitelállománya azonban tovább zsugorodott. A belföldi ügyfélbetétek csökkenése májusban megállt, ezen belül a háztartások betétállománya tovább fogyatkozott - derül ki a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) gyorselemzéséből.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

darwin
Minden egyes pénzmozgás sokba kerül.Miért kötnénk le a pénzünket,ha drágábban vesszük fel,mint amennyi a kamat?A jó öreg ágyneműs szekrény meg nem kér pénzt,bármikor mobilizálható,senki nem tudja,hogy mennyi van benne,még Orbán se teheti rá a kezét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Ugye azért ha összeveted a két gazdaságot máris más a kép ? :)
ranger47
A megtakarításomat én is euróban tartom biztos helyen!Nem szeretném ha ezek a tolvajok lenyúlnák!
ranger47
@Yoda69: Az állampapírok ezek alatt egy bögre sz@rt se érnek! inkább bízom a kecskére káposztát,mint az orban féle tolvajbagázsra a pénzem!
varrólány
Mégis mit raknánk be ?
Talán a rezsicsökkentést? Inkább kimoderálom magam mert nem bírná el a rendszer.
ranger47
@mariaberta: Az OTP-ről annyit,hogy az "A"hitelre 274% uzsora kamatot vágnak rá! A debil jankónak ebben igaza van,hogy csányi és uzsora bankja az ország első számú uzsorása!!
mariaberta
@ranger47: Hát ami azt illeti elég soká jöttek rá, Lázár és csapata kicsit elkéstek, nem véletlenül lett Csányi milliárdos, és gazdája több nagyüzemnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.