Áttekintette szerdai ülésén a kormány a család- és népesedéspolitikai akciótervet, és döntött annak egyik eleméről, a családi adókedvezmény igénybevételi lehetőségének kiterjesztéséről – közölte a kormányszóvivő. Giró-Szász András tájékoztatása szerint az érintettek a kedvezménynek a 16 százalékos személyi jövedelemadóból igénybe nem vett részét a 7 százalékos egyéni egészségbiztosítási járulékból és a 10 százalékos nyugdíjjárulékból is igénybe tudják venni. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter arra kapott felhatalmazást, hogy ennek figyelembevételével terjessze be a 2014-es adótörvényeket. A kormány a család- és népesedéspolitikai akcióterv következő lépését, a "rugalmas" gyed kérdését szeptember közepén tárgyalja – tette hozzá a szóvivő.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Mintha a fogát húzták volna a kormánynak, de talán végre azok is hozzájutnak a pénzükhöz akik valóban rászorulnak a támogatásra. Gratula.
deadend
A táblázat alapján csak az jön le, hogy az egyébként is jómódúak kaszálnak majd. Miért is?Mert megérdemlik?
nehogymá
ebböl megint uj adóféle lesz.ne igérjenek pénzt a választások miatt.csinálják azt ami a dolguk lenne,akkor nem kell összevissza intézkedni
sport50
jön a beetetés!!!nem azzal kellett volna kezdeni,hogy a jómódúaknak adni mindent,és az utólsó 3/4évben a szegényebbeknek odaadni a maradékot,mert választás lesz!!a vezérék már rögtön élvezték a még több pénzt,de amíg ők gazdagodtak,addig nagyon sokan lejjebb csúsztak!!!
Nakimaga
"az egyetemisták, főiskolások támogatását, ha családot szeretnének alapítani és gyermeket szeretnének vállalni."
Egyetemre tanulni jártunk mindig is ,nem kellett családot alapítani,míg egzisztenciálisan sehol se vagy.
Ez nem alternatíva a kormány részéről ,csak blöff !
karaj
Ujabb tőrdöfés a nyugdijalapnak ! Nem kell félnünk, hogy feltámad. A végelgyengülés 1-2 évtized múlva beköszönt , s a most örömtáncot járók bottal üthetik a várhatóan kevéske nyugdijuk nyomát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.