Ártatlan honfitársainkat mészárolták le – köztük egy kisgyereket – azért, mert azok, akik; mert sötétebb a bőrük színe; mert sajátos etnikai kultúrába születtek; mert viselik az évszázados kirekesztettség és kiátkozottság terheit; mert – döntően rajtuk kívül álló okokból – koldusszegények. Mert emberek. Ha ez közösség – ebben némi joggal kételkedhetünk, de ha mégis – , akkor ez valamennyiünk gyásza. Ha nem, akkor ez nem valódi ország, nem valódi nemzet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
@human: Sőt, egyre több magyar család is a nyomor szélére jut, ezt a kérdést sem tudják megoldani. Túl magasan vannak, nem látnak le odáig.
Pedig égetően fontos lenne, mert láthatóan terjed az önbíráskodás, meg a gyűlölködés.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Darthon1
@Szvetlana: viszont a Munkaügyi Központ munkatársainak van 300 ezer forintos forma ruhájuk. Az is igaz, hogy ezt 50-ért meg tudták volna venni egy butikban, de hát ez van.
A cigány pedig fonja azt a kosarat, ha már megtanították neki a büfé szakos népművelők! Csak egyre figyeljenek, ne a tanítás alapján dolgozzanak, hanem ahogy az öreganyjuk is csinálta, mert a tanítás alapján készültet nem vesszük meg!
darwin
@nehogymá: A városunkban Fideszes tulajdonú / magán /oktatási intézmények ontják a vizsgázott semmiket.Masszőr, /bezárnak a boltok,ki vesz igénybe 15 masszőrt?/ virágkötő,szociális munkás /aki nem mer kimenni a putriba,nem meri megfogni a cigánygyereket/,boltvezetőket,amikor a kis boltok bezárnak.Egy- egy tanfolyam 100 ezrekbe kerül ,+ az állami támogatás.Na ki a hülye? Mi,hogy benyaljuk a mutyit.
darwin
Egyébként ,nehogy egy ilyen senkiházi mondja már meg,hogy magyar vagyok-e vagy sem.
Darthon1
Folyt. A TGM pedig egy politikai hiéna. Ezek az emberek vagy maguk is áldozatok, mert valaki felbujtotta őket azzal, hogy nem lesznek büntetve. Vagy sík hülyék. Ma nehezen hihető el, hogy csak simán összeállnak egy kis rasszista lincselésre, emberölésre amúgy normális emberek. Ehhez kellett az a bizonyos titkosszolgálati szál amelyik meg is van egyiküknél. Már csak a mesterlövészpuska és a fegyver arzenál is erre utal. Sima emberek már a fegyver vásárlásnál bebuknak.
sokanvagyunk
Nem vezetők ezek a díszcigányok max. megvezetők! - szóval náluk sem jobb a helyzet, mint általában a politikában.
www.youtube.com/watch?v=zD6690QJ3Ys

A TGM-ről csak annyit: végre vége az szdsz-nek, hírhedt tagjai ugyanolyan nagy túlélők mint...
www.youtube.com/watch?v=zD6690QJ3Ys
dubitus
@Január: Csupán a pontosság kedvéért:
Franciaországból Sárkó nem mint cigányokat, hanem mint illegális bevándorlókat toloncoltatta ki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.