Vakrepülésben teljesít az itthoni cigarettapiac, egyelőre ugyanis sem a gyártóknak és vélhetően a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt.-nek sincs kézzelfogható forgalmi adata arról, hogy mely üzletek...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@coyote3: Épp a menyem mesélte az Ő boltjuk mellet is nyílt egy trafik és a tulajdonos nem ért az új számítógépes pénztárgéphez. Olyan eladót keres aki ért a gép kezeléséhez.
coyote3
Eladót keres... Tehát nem ő dolgozik benne, mint a régi trafikokban :)
soljanka
@coyote3: netán azt gondoltad, hogy a sebész, meg a főorvos, meg a mérnök és társaik beülnek és ott fognak dolgozni ? ( nyugi, csak költői...)
Amúgy veszélyességi pótlékot kellene szegény eladóknak kapniuk: sötét, levegőtlen lyuk, amiben terjeng a dohány szaga. cseppet sem egészségkárosító..@coyote3: .
sport50
mert lázár,csányi szerint is "olyan jól megoldotta":-))
Nakimaga
De szép is lenne az élet,ha mindenki a "saját" kaptafájánál maradna !
Dr plágium
Jelenleg is készül az eldobott cigarettás dobozok alapján egy feketepiaci felmérés, amely még a nemzeti trafikrendszer előtti időt vizsgálja. Jelen esetben ezek az adatok az elkészülésük pillanatában válnak használhatatlanná, ugyanis a Napi Gazdaság információi szerint a koncesszió nélküli − több mint 1400 − településeken beindult a feketekereskedelem."
Tehát már a szemetet is szelektálják...azért jó lenne, ha azok kotornának a szemétben akik ezt a marhaságot kitalálták.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.