Sajnos a Nemzeti Mobilfizetési Rendszer még nem alkalmas arra, hogy a Nemzeti Dohányboltokban a Nemzeti Egységes Kártyarendszerben megkapott személyinket meglengetve cigarettát vásároljunk. Így aztán azt sem tudjuk ellenőrizni, hogy a trafik betartja-e a Nemzeti Munkaügyi Hivatal, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, de főként a Nemzeti Adó- és Vámhivatal előírásait. Mit változtatott nemzetivé a kormány három év alatt?

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Ami engem illet, úgy döntöttem a nemzeti íróasztalomnál merengve nemrégiben, hogy a nemzeti dohányboltok nemzeti cigarettáját kihagyom, és a nemzeti papírpénzemet inkább azon nemzeti jómunkásembereknek adom, akik a nemzeti csomagtartójukban fuvarozzák a nemzet útjain az egyáltalán nem nemzeti ukrán cikit :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
Már látom a nemzeti utcai rikkancsot.
Torka szakadtából kiabálja
speed, lsd extazi,
Friss ropogós a marihuana!
Boszi27
A nemzeti konzultáció nem levelezés ahogy az origo írja. A levelezés legalább két fél közötti levélváltás, de itt arról van szó hogy mi kapunk levelet a min. elnöktől és legyen az a véleményünk ami abban áll, Tehát az esetleges válasz a kutyát nem érdekli. Momentán engem a levél sem, spamként kezelem de úgy döntöttem mégsem kukásítom hanem megőrzöm az utókornak. Nemzeti= fideszes. A nemzeti szótól allergiás kezdek lenni. Egyszerűen taszít.
kukac50
Nem állja meg a helyét a név választás,nem nemzeti,hanem Fideszes dohány bolt illik rá!
A Fidesszel Én nem akarom elszívni a béke pipát,jó az Ukrán cigi.
csikknorisz
Ami tényleg röhej, a nemzeti azelőtt komoly, nagymúltú intézmények viselték, (Nemzeti Múzeum, Nemzeti Bank, Nemzeti Színház, stb.), most meg a kis gagyi sarki trafik is.
magyarbakancs
a Nemzeti szó az egy fennkölt és értéket teremtő és lefedő szó kellene ,hogy legyen.
Például Nemzeti Filharmonikusok,Nemzeti Színház,Nemzeti Múzeum,Nemzeti Balett és a többi.
És nem Nemzeti Dohány bolt ahol olyan termékeket árulnak mely rombolja az egészséget.
Az ,hogy lehet fennkölt és érték teremtő?
Értéket teremt annak ki meg kapta a trafikok üzemeltetését és annak fennkölt érzés ha valakinek a hátsójába landolt a nyelve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.