Magyarországon a bankok kritikus helyzetben vannak, és nem képesek további terheket elviselni a devizahiteleseknek nyújtott kormányzati segítségnyújtás miatt - mondta a Reutersnek a Raiffeisen magyarországi vezetője, aki szerint a bankok általában veszteségesek.

Forrás: pestiriport.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
40 bank sok is ilyen kevés pénzhez - elég lenne 3-4...
gabrella
@verőce21: Ebben igazad van, menjenek a pi...ba!
Január
@gabrella: Nem kell bedőlni ennek a nyereség -veszteség témának. Egy jó könyvelő, millió jogi kiskapu és, ha akarom nyereséges a cégem, ha akarom veszteséges. Még ekkor sincs baj, ha veszteséges mert csak papiron az, mivel sok mindent költségként elszámoltam.
Lényeg, hogy fizetőképes maradjak.
Január
Ja, meg aki sír attól el kell venni a bankok meg sírnak, mint a fürdős leányzó.
gabrella
@Január: Persze, ha veszteségesek lennének már rég bezártak volna.
Január
Éppen egy másik cikk foglalkozik vele, hogy ezeknek a bankoknak a nagyrésze veszteséges, és még sem zártak be, még sem mentek csődbe, élnek és virulnak.
"Az UniCredit azonban jobban meg tudott birkózni a terhekkel, mint más bankok, és egyike azon keveseknek Magyarországon, amelyek nyereségesek - jelentette ki egy ottani vezető bankár " - tehát a többi veszteséges. De nem hallottad sehol, hogy elmennének, vagy bezárnának, esetleg a működésüket felfüggesztenék egy időre.
"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.