A Realitatea Tv híre szerint két fiatalember paradicsommal dobálta meg Orbán Viktort szombat délután Tusnádfürdőn, az általa megtartott előadásról való távozása közben, írja az erdely.ma. A hirado.hu portálon, a közmédia híreinek gyűjtőoldalán azonban nem találtuk nyomát a hírnek. A hirado.hu keresőjébe beütöttük a „paradicsom” szót, amire a tegnapi dátummal csupán az „Úgy érzik, féláron adják a zöldséget – szegedi piaci panaszok” hírt kaptuk, miközben az információ tegnap már keresztül-kasul bejárta a netet.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Pedig a hír csak tálalás kérdése! Mondhatták volna, hogy Orbán Tusnádfürdőn a Paradicsomban érezte magát...:-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sujkos
Nyugodt lehetsz, hogy könyvszakilag minden stimmel.
Sujkos
@szaboria1: Azért mert a romániai és a magyarországi jövedeli viszonyok közel azonosak. Az eu-s parasztok pedig nekik bagónak számító pénzért felvásárolhatnák a magyarországi termőföldeket és erdőket.
szaboria1
@Sujkos: Ja annyira jó a Románia jövedelem, hogy itt délen állandóan jönnek át munkát vállalni. A másik mi Romániában vásárolhatunk földet,házat, de a román állampolgár csak akkor vehetnek itt, ha kéri az állampolgárságát. Ugye milyen igazságos?
Sujkos
Azt hiszem, már értem. Ezért dobálták meg Orbánt paradicsommal.
jancsik68
@Sujkos: Viki mindent kifizetett!!Miből? A tőlünk ellopott pénzből!!Tőled nem hiszem,mert te meg a munka nem ige találkoztatok.Viki,amióta elvégezte a mi pénzünkből a jogiegyetemet,még nem dolgozott!Ergo igy munkával nem szerezhetett jövedelmet.Tehát miből keletkezhetett bevétele??EBŰL JÖTT PÉNZ,EBÜ VÉSZ EL!!
hallgatag
@Sujkos: Te már csak tudod, te nyalóka...népmüvészeti tulipános cserépedény...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.