A Demokratikus Koalíció (DK) képviselője azt követően fordult kérdésével Polt Péterhez, hogy kiderült, a Miniszterelnökség áprilisban tanácsadóként szerződtette Kárpáti György volt vízilabdázót. A többszörös olimpiai bajnok 670 ezer forintért ad tanácsokat telefonon, általában havonta egyszer mintegy 10-15 percig.

Forrás: pestiriport.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Kájpáti Gyujika olimpiai bajnok vízilabdázó. Ez egy olimpikonhoz méltatlan hogy pofátlanul eltegyen 670 ezer forintot havonta az adófizetők pénzéből ráadásul úgy hogy nincs mögötte teljesítés csak pofátlanság.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Kárpáti György III/III-as volt
( 2008 -as hír ! )
A Hírszerző birtokába került Kárpáti György olimpiai bajnok vízilabdázó úgynevezett 6-os kartonja. Ilyen papírt akkor állították ki, amikor valakit a Kádár-kori titkosszolgálat ügynöknek szervezett be. Kárpáti tagad, de érdemben nem kommentálta az ügyet. Egy dokumentum szerint az őt felügyelő rendőr elégedett volt olimpiai jelentésével. Kárpáti 1962-87 között volt beszervezve.
Csodapók
@nyanya001: A köpönyegforgatás a fidesz-kdnp szemében nem bűn,
hanem természetes életforma.
Sede
@Csodapók: az ő besúgójuk jó besúgó...
Brother Louie
@nyanya001: az orszá lakosságának többsége kóros felejtésben szenved. Max. fél évre emlékszik vissza.
nefelejcs10
@Dr. Felipe: KárpátiGyujika mindig gazember volt!Amikor csak Gyarmati Dezső lett a Nemzet Sportolója,még Gyarmati Dezsőt is támadta.Egyébként lehet,most kapja meg a III/III-as tevékenységéért a díjazást!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.