A magyar női vízilabda-válogatott 13-12-es vereséget szenvedett a házigazda spanyol csapattól a barcelonai vizes világbajnokság szerdai elődöntőjében, így a bronzéremért játszhat. Merész András szövetségi kapitány az MTI-nek azt mondta: végtelenül büszke a csapatra.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Mer a Gyurcsáni-Bajnai-eemúútnyócév meg a szoci-libsi . . . miatt nem elég nemzeti a nöi vizilabda!!
Komolyan!! Ezek a lányok - a minimális támogatottság ellenére is - eljutottak a döntőig!! Gratulálok, és tiszteletem!!
vakvillám
Utolért ismét minket --a már világszerte mismert magyar betegség(tisztelet a kivételeknek)a jajj-mi van ha veszítünk.Agyon nyert találkozón buktak10-7 ről.--és nem lesznek döntősök.Hasonló volt Tokyo-ban a női kézisek döntője--nem sokkal a vége előtt, 8 gólos előnyről veszitettek aranyat!Ezért van az -hogy az ellenfeleink soha nem adják fel mert ismerik ezeket a" holtpontokat"Nehéz a bronz meccs--hozzátok haza lányok-nyertek ti még aranyakat is.
töky
A világon valamiben is benne lenni az első négyben, az egy ragyogó teljesítmény ! Ria ! Ria ! Hungária ! ( nem véletlen az , hogy nem Hajrá Magyarokat írtam, mert azt az a kis barna cigánygyerek már lejáratta előttem...)
vakvillám
@töky: mondd csak nyugodtan...még többen vagyunk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.