Eredetileg csak azt szerettük volna megtudni, milyen alapon döntenek a szalkszentmártoni vásárlók, ha a választható két nemzeti dohánybolt közvetlenül egymás mellett áll, ráadásul ugyanaz a kínálatuk és az árfekvés. Az élet azonban többet adott. És kis híján a trafikos is.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Az asszonynál van a hüvely, az uránál meg a belevaló. :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tootsy
Persze, hogy ismeretlen tettes ellen inditottak eljarast, hiszen maga Szilagyi ur sem vallotta be eloszor, hogy o a Szilagyi, csak egy kis noszogatasra,...
Mi a fenet gondolt megis, ha egyszer egy vallalkozast inditott, ott bizony muszaj a szemelyazonossagat felvallalni, mert az uzletben is ki kell akasztania az engedelyet, ami a nevere szol, arra pedig szamitania kellett, hogy ilyen hulye helyzetet mindenkinek meg kell magyarazni... Meg hogy kulon elnek egy p...csanyi helysegben, es az emberek nem tudjak, hogy kulon elnek... Miert nez ez az ember mindenkit hulyenek?
Dr plágium
Na és miért ismeretlen tettes ellen indult eljárás?
tivoli
Még az elején azt nyilatkozta Szilágyi úr, hogy idővel akarnak a falu másik végében is nyitni egy trafikot. Gondolom hirtelenjében erre futotta, mivel csak összesen 2 db koncesszió volt és maga sem hitte, hogy mindkettőt megnyeri. Na de majd kell az új helyen!
entero
@Horizont: Én nem fogok elkeseredni, mert mint már mondtam, nem a kormányok döntenek a sorsunk felett, hanem mi magunk, ettől függetlenül hidd el nekem, nyerni fognak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.