Adósságaiktól megszabadulva most már fejlesztésekre is gondolhatnak a magyar önkormányzatok, így az adósságrendezés kormányzati programja sikeresnek ítélhető - mondta az Országgyűlés önkormányzati és területfejlesztési bizottságának fideszes elnöke szombaton Hollókőn, sajtótájékoztatón.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
@Brother Louie: (17.57) igen, a kamatokkal együtt. Ezt ugyan nem értem, de ez volt leírva :)
bakegya
A fityiss vagyon rezsije is nő ám!
Most pl a láp közepéről ki kell kopterral juttatni a tőzeget,valahogy.Az sincsingyen.Aztán nyakunkon az esküvő is.Mindent a Jó Istenre se bízhatunk.
Brother Louie
@vukkocska: pontos összeget a büdös életben nem fogunk tudni.

Egy biztos, idézet:

Az érintetett települések közül forint alapú adósság 1527 szerződéshez kapcsolódik, melyek december 31-i állománya 334,5 milliárd forint,
CHF alapú adósság 370 szerződéshez kapcsolódik, ez 1,8 milliárd CHF adósságot jelent (422,1 milliárd forint),
EUR alapú adósság 118 szerződéshez kapcsolódik, ez 949,4 millió EUR (276,5 milliárd forint).

Magyarán 3/4-e a tartozásoknak deviza alapú volt. Az önkormányzatok 3/4-t erőszakkal vette rá az MSZP és kormánya, a hitelfelvételre úgy, ahogy Selmeczi Gabriella szerint a családokat.

"bele lettek hajszolva"
vukkocska
@Brother Louie: Selmeczi Gabriellának nem ez az első baromsága, amit mond. Az önkormányzatok akkor szaladtak el igazán a tartozásokkal, amikor Viktor választási ígéreteiben közölte, hogy megsegítjük az önkormányzatokat. Az összes fideszes önkormányzat tudta, vezérük miről beszél. Ha lenne gerinc az adakozóban, meg kellett volna nézni, hogyan is gazdálkodtak, miből ered az adósság.
Brother Louie
@vukkocska: De nem Orbán Viktor segítette meg az önkormányzatokat hanem te, meg én meg aki 20 évig gyűjtötte az öngondoskodó magánnyugdíját, meg aki kifizet 600 forint ÁFÁ-t egy kiló sertéshúsra meg a többi, sorolhatnám.
vukkocska
@Brother Louie: ez így igaz. Nyelvbotlás volt :) Persze, azt hittem, ő a magyarok nagy megmentője, szabadságharcosa. Szerintem inkább Rózsa Sándora. Mert a róla alkotott kép nem a valóság volt. Ő a javakat, melyeket lopott, elsősorban saját céljára használta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.