Évről évre kevesebb gyerek születik Magyarországon, egyre kevesebben vállalkoznak a házasságra, magas a válások száma. Változtathat-e ezen a kormány, és kiket éri meg inkább támogatni: a szegényebb nagycsaládosokat vagy a középosztálybeli diplomásokat? A trend fékezhető, de nem fordítható meg, 50 év múlva talán 8 millióan sem leszünk. Trendforduló állhat be viszont a házasságok területén, a tehetősek körében ismét divatos az esküvő. Spéder Zsolt demográfust, a Népességtudományi Kutatóintézet vezetőjét, a kormánynak is ötleteket adó Népesedési Kerekasztal tagját kérdeztük a fogyás okairól.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
@vakvillám: 15:46 Nem akarlak elkeseríteni, de egyre több a nem humánus módszer a nők részéről.
De persze igazad is van de amelyik férfit párszor átvernek a nők , nagyon nehéz újra meglelnie a bizalmat a többi nőben.
Ne tudd meg mennyire nehéz!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vakvillám
@miazavalami: És bizony, te ennek érdekében, egy lépést sem tettél:))-nagy tétet mernék tenni rá:))
miazavalami
@vakvillám: Nem értettem mit keres mindig arra felé ahol én vagyok. Nagy nőcsábász hírében állt, eszembe se jutott hogy nekem valami közöm lehetne hozzá.:-)
Érdekes, amikor a közelembe volt megkukult. :-) Kinyögni alig bírt valamit...
vakvillám
@miazavalami: Igazi szingli trükk!Azt sugallta te leszel a főnök:))Na azt elhiszem nehéz is akkor mikor egyszerre akar az ember vallomást tenni:)) -és" megkukul" hogy ez a szó honnét jött?
miazavalami
@vakvillám: Arra szokták használni amikor valakinek a torkán akad a szó.
Félt tőlem.:-)))
vakvillám
@miazavalami: igen valami ilyesmi--de maga a ,lelki defektus az borzasztó előttem a jelenet:-)) Elköszönok jó éjszakát, azért rosszalkodjál is kicsit----ne féljen szegény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.