270 ezer családnak jelent majd pluszjövedelmet a kibővített családi adókedvezmény, ezt mondta a Fidesz szóvivője. A kormánypárt szerint az előző, baloldali ciklusban egy szalmaszálat sem nyújtottak a családoknak. Az MSZP-nél azt mondják, hogy három éve követelik, hogy az alacsony keresetűeknél is legyen valamilyen családi adókedvezmény, de a kormány csak most hallotta meg, és csak jövőre, a választás évében vezeti be.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsik68
Nem családi adókedvezmény kell,hanem munkahely.A szülök dolgozni akarnak és erre akarják tanitani gyermekeiket is.Ez az adókedvezmény egy ujabb Fidesz-keresztényi trükk,paraszt vakitás!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sport50
valamit kelletett nagy reklámozással tenni,mert eddig csak a jól kereső,több gyerekesek kaptak jó "kis"pénzt!!! a vezérnek öt van,ki lehet számolni az elmúlt években mennyi is jött össze,a családival megfejelve!!!ugye entero??saját magukra hozták meg először,most ez is csak jövőre lesz ez bevezetve!!!
ranger47
@gabrella: És mi a helyzet a "pintérötletes",zsigamarcelles, 47ezer forintos kecsketartókkal?
ranger47
@sport50: Hagyd enterot!Most parkoló pályán kering,mert vaki innen oda talpalta!!
Zsuga
Valóban inkább munkahelyre lenne szükség, hogy egyáltalán legyen a családoknak valamilyen tisztességes keresete is, aminél számolhatnak ezzel a kedvezménnyel. Na és a munkahelyre szüksége lenne azoknak a szülőknek is, akik már felnevelték gyerekeiket, akiknek szintén nincs munkahelyük. A családi adókedvezmény újabb variációját pedig nem a választások előtti mézesmadzagként kellene felhasználni, hanem inkább a már régóta osztogatott nagy jövedelmű, több gyerekes családok kedvezményeit igazságosabban elosztani, hogy a minimálbéres szülők is lássák valami értelmét. Persze ezt már évekkel ezelőtt így kellett volna. Na de nem rossz módszer, ha az évekig sanyargatott réteg is majd a negyedig év vége felé hirtelen megkap minden szépet és jót, függetlenül attól, hogy a kiürített kassza ezt mennyire engedi meg. Ha megnyerjük a választásokat, kiötlünk újabb törvényeket, rendeleteket, megszorításokat, ha esetleg mégsem mi nyernénk, lesz bőven okunk kígyót-békát kiabálni az újonnan alakult kormányra, ha rákényszerül valami módon talpon maradni a tartalékaiból kifosztott ország élén.
Ariana
„Az elfogadhatatlan volt, hogy Orbán Viktor gyermekei 100 ezer forintot érnek egy hónapban, míg egy minimálbéres gyermekei 15 ezer forintot érnek."

Vazze, pont az lett volna a lényege az adókedvezménynek, hogy az vállaljon gyereket, aki el is tudja tartani. Az rendben lenne, hogy extra nagy jövedelműeknél ne járjon, mert nem szorulnak rá, de ne legyen már ez is egy újabb "szorgalmazzuk, hogy a minimálbéresnek legyen négy gyereke" rendelet.
samuel
@űrbán: Csak pontos számokkal hülyétsük népet ,a minmál bér nettója 64 190 ft és a minimálbért kereső családban a harmadik gyerek 21 400 ft-ot ér az 1 200 000 ft- bruttót kereső családba pedig 100 400 ft-ot mégpedig azért mert ott többet költenek DROGOKRA.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.