Az Orbán által tönkretett országból egyre többen menekülnek külföldre. A legfrissebb osztrák adatok szerint júliusban megdőlt az abszolút rekord: már több mint 62 ezer honfitársunk dolgozik a sógoroknál. Júliusban közel háromezer magyar állampolgárral dolgozott több Ausztriában. Semelyik másik ország polgárai körében nem volt ekkora a növekedés. Winkfein Csaba az MSZP elnökségi tagja a közleméyn folytatásában ezt írta:Orbán Viktor egyik legnagyobb bűne, hogy három éve olyan romboló politikát folytat, ami képtelen munkahelyeket teremteni, emelkedő fizetéseket ajánlani. Egyetlen dolgot tesz Orbán tolvajkormánya, saját haverjainak lopja el a földeket, a trafikokat, és a takarékszövetkezeteket. Felháborító, hogy a külföldre kényszerülő félmillió magyar állampolgár sorsa egy pillanatig sem izgatja Orbán Viktort. Újfent felszólítjuk Orbán Viktort, ha érdekli még az ország és a magyar emberek sorsa, azonnal vázolja fel terveit az ország elnéptelenedése ellen!

Forrás: klubradio.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
Nem zavarja ezt semmi, csak ha elzárnák a pénzcsapot!
Dr. Felipe
Amíg a felcsuti néró a diktátor semmi sem zavarja de ez csak rajtunk magyarokon múlik hogy meddig.
A Tündik bündije
Miért zavarná? Ő már régen eldöntötte, hogy másfél millió seggnyalonc miniszterelnöke akar lenni, az bőséges udvartartás, a többi meg csináljon amit akar.
silber13
Soha nem volt még igazabb Tiborc panasza, mint most!!! :-((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.