... Ahogy Semjén Zsolt is besínylődött 1984-ben a Pázmány Péter Római Katolikus Hittudományi Akadémiára. Bár, talán, azt tekinti a saját elnyomatásának, hogy három évig dolgoznia kellett ezt megelőzően. Az évszámokra pedig azért érdemes figyelni, mert 1984-ben még messze volt a rendszerváltás. Így aztán aligha tekinthető a Pázmány működése annak az ateista elnyomásnak a jeleként, amire a védett madarak fővadásza emlékezni szeretne. Mivel tehát tényszerűen nagyot mondott, és saját életútja sem erősíti meg a mondandóját, marad az, hogy tényleg csak valamivel emelni szerette volna a tétet. Ha Navracsics Tibor a kálvária avatásánál az európai kultúrára hivatkozott, akkor...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@miazavalami: :-)) Örülök, hogy tetszett :-)
gibgab
Semjén ...
Jobb lenne, ha meg se szólalna, mert csak a keresztényi gyűlölködés fröcsög belőle, meg a butaság.
Dr. Felipe
Tömjén szentatya akkora elnyomatásban sínylődött a Pázmány egyetemen hogy még védett madarakra sem lövöldözhetett sőt még belovagolni sem volt módjában Kézdivásárhelyre.

Hát bizony tömjén apostol így elnyomva várta a rendszerváltást.
GeoCravker
@Dr. Felipe: jah. Ki se látszott az elnyomásból :-)
coyote3
Megint hazudik és mártírnak állítja be magát.
GeoCravker
@coyote3: Az a baj Tömjén elvtárssal, hogy sokan beveszik. Mert nem néznek utána, hogy miket mond. Holott a dátumokat nézve a Fidesz vagy KDNP egyik vezetője sem nagyon sinylődhetett.
Ingyen suli, ingyen karrier. Párt-tagrokon, aki egyengeti az utat. Személyes karrier a pártban, Tanszéken, a tanársegédek által, összedobott szakdolgozat stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.