Egy hónappal meghosszabbította a lezárást a miniszterelnök otthonának környékén a Terrorelhárítási Központ (TEK). Az elrendelt intézkedés pontosan meghatározza a lezárható terület határait, így egyértelművé teszi, melyik az a terület, amely gyülekezési jog gyakorlására, vagy más nyilvános rendezvény megtartására rendelkezésre áll - írták a TEK főigazgatója, Hajdu János által jegyzett dokumentumban. A Kútvölgyi út és Cinege út kereszteződésétől a Csipke út és Cinege út kereszteződéséig terjedő, eredetileg legfeljebb kétnapos, augusztus 23-ától 25-ig tartó lezárást most a szükséges ideig, de legkésőbb szeptember 24-én éjfélig hosszabbították meg. A döntés indoklása szerint a fenti időszakban a XII. kerületi Cinege út 5. szám alatti épületben védett személy tartózkodik, s testi épségének és közlekedési útvonalának megóvása érdekében szükséges a lezárás.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pacsni
ha màr meghosszabbitottak 24 szep-ig, akkor màr ott maradnak 2014-ig. Mert a viki bevan sza@va. Es kulonben is neki is kell adòt fizetni, mert vendègei vannak, vagy talàn csak rànk tartozik ez a rendelet? nem, nem! majd betelefonalok a NAV-hoz, hogy mennyenek ellenorizni a vikihez, ès nèzzèk meg, ki az a fontos, titkos ember, aki a vikinèl bujkàl.
Itt nekem valami nagyon nem tetszik
nyanya001
Aztán meg azért fogják meghosszabbítani, mert közeleg Október 23 !
nemkati
@pacsni: Egyáltalán nem biztos, hogy vendégei vannak. 0rbán védett személy, tkp. a TEK-et az ő védelmére hozták létre. És mivel ott lakik, folyamatos védelemre van szüksége. Tehát nem kell itt hosszabbítgatni, mondják ki, amíg Viktor a Cinege utcában lakik, addig a környék le lesz zárva.
Jövő májustól remélem ezt a védett személyt a rendőrség fogja őrizni egy koszos cellában, életfogytiglan.
A Tündik bündije
@scandináv: Nyugi, a TEK már odaköltözött. Hajdu lakótelepninja naponta háromszor kóstolja meg viki szájvizét, a kopaszok meg tesztelik a wc papírt, nehogy abban is valami bőrön át felszívódó kontaktméreg legyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.