Azt mondják, a magyar nyelvizsgához elég megtanulni az eskü szövegét, mint egy verset. A kérelmezők többségét a könnyebb nyugat-európai munkavállalás vonzza, de az újonnan honosítottak között van Ovidiu Silaghi volt közlekedési miniszter és Traian Stef Szatmár megyei tanácselnök is.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
- Tudod magyarul?
- Hö?
- Beszél valamit mátyár?
- Ja, éljen orbánvikkor!
- Oké, megfelelt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
taglo
Én ,,lenni MAGYAR, megtalált a benzin kútnál .hogy tankoljak kb-30-litert a kocsijába ,és ő adni nagy ARANY pecsétgyűrűt ! (polírozott réz ) A másik ,,gyüni MAGYARBA "-eladott-10-pár zoknit-5-százzal lenyult ,vissza adáskor , és odahaza vettük észre ,hogy csak 9-pár ! UI. A ,,rezes" fickót elhajtottam ,mire azt kiabálta ,hogy nagyobb MAGYAR -vagyok mind TE ! És majd ŐK- döntik el ,hogy nekem mi a JÓ !!??
taglo
Trükkös tolvaj (kerék kiszúró )-(vonaton altatóval ,kifosztó ,Népligetben a végbelét ,kínálló-legtöbbje LENNI MAGYAR !!!( JA és kihagytam a 4-es 6-os -on a zsebeseket )
JAJMÁR
Így leszünk mi világnemzet, a magyar soha nem látott mértékben szaporodik...
Jaj!!!
Csodapók
Még a végén megérjük, hogy annyian leszünk már, mint az "oroszok"! :)
silber13
@Hellcat: Nem addig a'! Előbb, mint valódi, magyar állampolgárok, előbb megszavazzák, szavaztatják maguknak a kiugrálás ideális körülményeit, pénzt, paripát, fegyvert, aztán vigyorogva távoznak. Köszönjük az itthoniaknak, további jó Vityázást!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.