Az arab országokban kapkodnak a magyar konduktorokért, a Kútvölgyi úton viszont leépítési tervekről beszélnek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Az a lényeg, hogy a felcsúti Kakadémia mozgássérültjeinek jutott félmilliárd...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
@entero: már megtette...
de majd építenek helyette nagyszerű fociszakközepet, ami számolatlanul önti magából a piacképes végzettségű pincéreket szakácsokat földművelőket...
emlékszel?
kb annyi pénz kellett volna ide is...
tivoli
@nemkati: A költségvetés arra van kitalálva, hogy nyilvántartsa, honnan lehetne még pénzt elvonni az ún. államadósságra. Ördögi kör ez.
nemkati
@tivoli: Nem, nem. A költségvetés arra van kitalálva, hogy pénzforrást találjon az ország működésére, és ezt a befolyó pénzt a lehető legjobban és a legfontosabb területeken költse el. Ebben benne vannak a beruházásokra felvett hitelek is (amik jó esetben egyáltalán, még jobb esetben pár éven belül megtérülnek), és az ezeknek a hiteleknek a törlesztése is. Nagy koponyának kell lennie, aki ezt egyensúlyban tudja tartani. :)
tivoli
@nemkati: Jól ismerteted az elméleti részt, de a büdös életben, sehol a világon ilyen koponya még nem született! Mondom SEHOL.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.