A dolog még nem dőlt el, de jó esély van arra, hogy az MSZP elnökségi tagja májusban Brüsszelbe költözzék.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Kínos már nekik is ez az alkoholista troll, inkább száműzik jó messzire? Persze vicces a maga nemében, meg kell ilyen is a politikába - a répa is színesíti a hányást -, de ha ilyen egy listavezető egy pártnál, akkor ott nagyobb bajok is vannak...
Mangu
Hááááááááááááát..., az utolsó rendszerváltó párt is kinyírja magát. Kár, hogy eddig tartották a választók, nosztalgiából. A szél által összefújt szemét, meg ellep mindent. Ugye, nem ezt akartuk 90-ben!
szöszmösz
Nagyon szomorú, hogy a pártok nem tudnak, vagy nem akarnak megszabadulni ezektől a semmirekelőktől. Minden pártban ott virítanak, támogatóikkal együtt. Tönkre teszik a tisztességesek munkáját is, mert állandó belső harc dúl. Magyar módra marják kikezdik egymást is nem törődve a veszteségek súlyával sem. Ilyen belső tisztogatási szándék vezetett Gyurcsány lemondásához is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.