A politikában néha nem ártanak a céltudatos, kiszámítható személyiségek. Ezt, illetve nem egy esetben ennek hiányát sokszor megtapasztaljuk, amikor a miniszterelnök felelősségpánikjával, vagy éppen az ellenzék helyben-toporgásával szembesülünk. Budapest ezzel szemben szerencsésnek mondhatja magát, mivel olyan főpolgármesterrel verte meg a kormánypárt, aki céltudatos és kiszámítható.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
Hagyják már abba a bibliai beszólásokat. Olyan unalmas. Tarlós is jobb, ha csendben marad. Miért szidja állandóan Demszky Gábort???
Manhattan
Kinek, hol nyílik ki a Bibliája ahhoz Tahós Pityulinak nincs köze.
Viszont, hogy a folyvást ájtatoskodó majmok nem ismerik a tízparancsolatot, az biztos.
Mert a 2. parancsolat így szól:
"Isten nevét hiába ne vedd!" /Azaz ne hivatkozz rá, pl. ha hazudsz./
A 7. és a 10.
"Ne lopj!" "Ne kívánd mások jószágát" /A székház pénzek"megkívánásától" "lenyúlásától" kezdődően a takarékpénztárak vagyonáig átkozottul hosszú a sor./
A 8.:
"Ne hazudj, mások becsületében kárt ne tégy."
Ugye mindenki emlékszik, hogy a me. helyettes, a nagy katolikus Zsóti azzal büszkült, hogy ő, és az időközben ugyancsak erősen ájtatos manóvá előlépett Navracsicska karaktergyilkolászták GyuFit, mi több, szeretett főnökük a Fényestekin-tetű /aki református létére mindig keresztény istentiszteleten feszít/ azt mondta, hogy az ellenséget nem megsebesíteni, megölni kell, ezzel vétkezik az 5. parancsolat ellen: "Ne ölj!"
Annyit azért megsúgok Tahósnak: a tízparancsolat is benne van a Bibliában. Az Ószövetségben.
A fentiek fényében cseppet sem csodálom irtózását a Biblia ezen részétől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.