A főpolgármester szerint félremagyarázták a Hír TV-nek adott csütörtöki interjúját, amelyben azt mondta, hogy a Demokratikus Koalíció tagjai leginkább az Ószövetséget szokták forgatni. Tarlós István péntek este rövid közleményben reagált, amelyben „nevetségesnek és szánalmas próbálkozásnak” nevezte szavai félremagyarázását.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
"„Tarlós lezsidózta a DK-t, én pedig azt mondom: Tarlós egy nárcisz.

Kedves Pista! Mélységesen fel vagyok háborodva a nárciszi hozzáállásod miatt. Milyen példát mutatsz te a honfitársaidnak? Milyen példát mutatsz te a felnövekvő nemzedéknek, a magyar gyermekeknek? Zsidózással akarsz kitűnni, vagy mi a bajod?

Igazából nagyon jól tetted, amit tettél, mert a rossz példa is példa. Legalább szemléletesen be lehet mutatni majd a tanulásra, művelődésre fogékony generációknak, hogy milyen a burkolt nárcisz. Hogyan viselkedik egy jellemes ember, aki úgy zsidózik, hogy azt igazán fel sem vállalja. Pista! Bátorságból is elégtelent kapsz tőlem! Ha egy kocsmában ülnénk, akkor körülbelül ezt mondanám neked: „Na, mi a helyzet? Nincs elég vér a pisilődben?” Mert ugye ahhoz is kell tökösség, hogy a rossz oldalt képviseld, de te még erre sem vagy képes.

Amúgy meg mi a bajod a zsidósággal? Meg tudnád konkrétan is mondani, vagy csak a zsidóság elleni közhangulat szítását irányozta elő neked a nagy vezír?

Esetleg haragszol Semmelweis Ignácra, amiért annyi baba életét megmentette? Netán Bánki Donátra, a porlasztó egyik kifejlesztőjére vagy mérges? Avagy Bláthy Ottóval van gondod, a transzformátor egyik feltalálójával? Az is lehet, hogy az a Gábor Dénes van a bögyödben, aki a holográfiai eljárást fejlesztette ki! Netán Kármán Tódor a legfőbb ellenséged, aki a szuperszonikus repülési technológia megalkotója volt? Esetleg Neumann János szúrja a szemed, aki világhírű matematikus, a számítógép elméleti alapjainak egyik kidolgozója volt? Netán Artemis Szilárd Leó, Teller Ede, Vámbéry Ármin is ártottak neked? Soroljam még?

Sajnos azt kell mondanom István, hogy a te neved a történelem süllyesztőjében fogja végezni, rád senki nem fog emlékezni, kivéve engem. Én biztosan téged foglak példának felhozni, amikor a gyermekeimnek és azok barátainak, illetve a környezetemben lévőknek próbálom bemutatni, milyen egy modern nárcisz, hogyan kell jellemtelenül viselkedni, hogyan kell egy nemzetet...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Endy
Még mindig jobban hangzik,hogy zsidó, mint Israel tolvaj, lusta, mosakodni nem tudó népe.
bencemacska
@Endy: Ha nem tudsz kulturáltan kommunikálni, tűnj el innen!
kiskutyauto
Persze hogy tagadja, hiszen Orbanisztánban bármit le lehet tagadni, bármit ki lehet magyarázni... ez az egyik legfőbb konzervatív "érték"... az egyházak és vallások már évezredek óta gyakorolják ezt az emberiségellenes bűnöző alaptechnikát, kimagyarázás, belemagyarázás, csűrés-csavarás, hiszen Isten útjai ugyebár kifürkészhetetlenek, a FizeSS maffia-csőcselék is bőszen és buzgón alkalmazza eme ősi triviális tömegnyomorító, elitista alaptrükköt... Hatalomban vagy és hibáztál? Tévedtél? Hazudtál? Leégtél? Lebuktál? Semmi gond! Magyarázd ki, magyarázz bele valamit, tagadd le, szemrebbenés nélkül... hazudj, mint a vízfolyás és kész...!! Ennyi... Csak kellőképp elhülyített birkatömeg kell hozzá - és ezt a tényezőt már elárult-hazánkban tökélyre vitte az orbánmaffia - és bármit ki lehet magyarázni, bármit le lehet tagadni, a fehér pillanatok alatt lehet fekete... hajrá Abszurdisztán hajrá Orbanisztán
soljanka
"Nevetséges és szánalmas" - Tarlósnak ez a szavajárása. Bármilyen kritikát kap ezt mondja.
Valószínű azért,mert bármikor a tükörbe néz ez jut eszébe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.