Újabb két pénztárgép kapta meg pénteken a forgalmazási engedélyt a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivataltól, így a pénztárgépcserére kötelezettek már tizenhárom engedélyezett gép közül válogathatnak - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium szombaton az MTI-vel.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

palika
Zöme igényelt regisztrációs kódot? ezek szerint, kurva sokan, nem...kiváncsian várom a további statisztikákat, hogy mit hazudnak, a kereskedőknek össze kellene fogni, hogy nem venni újat, had dögöljenek bele az egészbe a fideszes rohadékok...
Brother Louie
@palika: két hete volt valami böfögés kormányrészről, hogy most kezdenek el "csöpögni" a regisztrációs kódért.

Gondolom nem siették el a kereskedők. Lehet, valami féle kollektiv leszarom van a háttérben.
palika
@Brother Louie: Lehet, hogy ebben is van valami, de ez nem csak a pénztárgép cseréröl szól, hanem hogy a régi gépet amit megvettél dobhatod ki a kukába, a régi gépet ki kell egy külsössel irattatnod, kb 10 000 ft az új gépet forgalomba kell, hogy helyezd azt is külsőssel, nem tudni mennyibe kerül, ahhoz hogy üzemeltesd állitólag internetre lesz szükség, ahhoz egy külön program, amiért megint fizethetsz havonta pár ezrest, ja és meg kell venned a gépet! "a leszarom jogos"
Brother Louie
@palika: ráadásul aki az első módosítatlan határidő előtt vette meg a gépet az kénytelen volt kifizetni egy valag pénzt egyetlen készüléktípus volt elérhető. Most, hogy harmadszor módosították a határidőt, aki most vesz az a fele összegért is megkapja a gépet ráadásul több gyártótól válogathat.

Most aki az elsők között volt azzal mi van???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.