Barátságtalan, papucsos emberek, rohadó házak, lehúzás - írta a The Backpacker című utazási oldalon a Turizmus Online szerint egy fiatal amerikai turista, akinek az írása hamar elterjedt a Facebook magyar felhasználói között is. Szerencsére Amerikában minden szép és jó, tele az állam elégedett emberekkel...

Forrás: pestiriport.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
@Csodapók: téved a csávó, Mexikó biztonságosabb!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
valakiaki
Legközelebb majd a birkája megtanul magyarul és jó alaposan eltitkolja hogy amerikai turista, ekkor ugyanis talán nem fogják két lábon járó kitömött bukszának nézni és szó szerint legálisan kirabolni!
Dr.luigilongo60
Az a hatalmas probléma,hogy igaza van,ráadásul a társadalmi rétegek struktúrája és a vagyonok eloszlása is Mexikóra illetve Dél-Amerikára hajaz egyre jobban.
Nem is beszélve a közbiztonságról.
valakiaki
Ettől még lehet vonzó ez az ország a kalandvágyó amerikaiaknak. Rendezhetnének mondjuk vetélkedőt, hogy ki marad életben tovább nálunk kétezer dollár költőpénzzel.
pacsni
@Pálinkafőző Rézüst: attòlfugg, hogy mere jàr Mexikòba, mert ott is vannak olyan nem ajànlatos helyek. rosszabb mint Chicagoba.
tűzróka0919
@dömdödöm: És mindez fordítva is igaz .
nemkati
"A Turizmus Online megfogalmazása szerint a szerző a bejegyzésben végtelenül arrogáns stílusban ír."
Nem csodálkozom, a helyükben más is így tenne. Kedves Turizmus Online, a honlapon felsorolt szervezetek dolga lenne felszámolni azokat a turistarabló vendéglátóhelyeket, amiről a panaszos ír, és amiket vendéglátóhelynek nemigazán neveznék. Vagy az a cél: összemérni őket a hasonló amerikai "vendéglátással"? Mert az biztos sikerülne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.