Orbán Viktort a valódinál barnább bőrrel ábrázolta egy szellemesnek szánt bejegyzés a Milla Facebook-oldalán, majd nem sokkal később a posztot eltávolították – írja az Index blogja, a Képviselő Funky. "Orbán, ahogy apám látja. Orbán, ahogy anyám látja. Orbán, ahogy én látom" – ezek a mondatok állnak azok alatt a fotók alatt, amelyek az Egymillóan a magyar sajtószabadságért (Milla) Facebook-oldalán tűntek fel, és ebből az derül ki, hogy a szellemesnek szánt kép készítőjének anyukája Orbán Viktort a valóságosnál barnább bőrűnek, gyaníthatóan romának látja – áll a Képviselő Funky blog bejegyzésében. A rasszista bejegyzést húsz perc után eltávolították a Milla oldaláról, miután felháborodott kommentek érkeztek hozzá, de a KF-blognak még megvan a képernyőkép. A blog emlékeztet arra, hogy a Milla Facebook-csoportja nem először dob be rasszista poénokat: előfordult, hogy egy köteg pénzzel, vastag aranylánccal és kereszttel ábrázolták Orbánt, még korábban pedig a keleti nyitáson gúnyolódva...

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Azé má ez sok!
Már mit nem az amit írtak róla hanem amit tett az ország érdekében.
Éljen éljen éljen ( 47 ezerből! ! )
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mátmar
Van pár BECSÜLETES cigány ismerősöm, volt kollégám, de az ő nevükben is ki merem jelenteni, hogy nem engednék be maguk közé!
töky
@Villon: Nem provokálok és néprajzkutató sem vagyok. Gyengíteni meg már nem tudom a vezíredet, mert amúgy is harmat gyenge. No nem a jobb szélen, mint labdazsonglőr - szerintem ott is nagyon amatőr volt fénykorában - , hanem egy ország irányítására. Te meg pippanthatsz.
bakegya
-mit mondjak,sajnos ez nem csak impresszió!-a gondok meg csak nőnek ,szaporodnak,de semmiféle presszió sem hat,ugyanis a falon már rég túl van a manus és csapata!-a lerablás kurmányát mégiscsak valamilyen stílusban viszi.
darwin
Miért nem sértődik meg valaki,ha "lenémetezik"? Vagy "leosztrákozzák" ?
coyote3
Nem kellene lesüllyedni a fideSS szintjére!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.