Vállalkozó szellemű fiatalember veszi el Orbán Viktor miniszterelnök lányát most szombaton - írja a Napi.hu.

A lap cikke szerint a Közgép cégcsoportjához tartozó E-OS Innovatív Zrt. igazgatóságában ülő vőlegény, Tiborcz István családja szintén több vállalkozásban érdekelt, az állami földbérlet pályázaton is sikerrel szerepeltek.

A Budapesttől 50, Felcsúttól mintegy 6 kilométerre, a Fejér megyei Csabdi határárban lévő Tükröspuszta egykor gróf Pálffy-Daun József gazdasága volt, a Tiborcz családhoz 1997-ben került, azóta fokozatosan alakították ki a mai, mintegy 40 hektáros lovas szabadidőparkot. Itt különböző lovas szolgáltatásokat nyújtanak (a bértartástól a lovastornáig), a vendégeket többek közt lovarda, lovaspálya, vendégház és ősfás liget várja, a tanya ideális helyszíne lehet céges és családi rendezvényeknek, köztük esküvőknek és születésnapoknak - derül ki a Tiborcz lovas klubot hirdető internetes oldalról. A lovas parkot és a közelében lévő Tiborcz tanyát a közelmúltban még eladásra hirdették meg tulajdonosai, összesen 420 millió forintért - írta július végén az Index, az azóta már az internetről eltávolított hirdetésre hivatkozva.

Az 1986-os születésű Tiborcz István vezető tisztségviselője, az öttagú igazgatóság tagja az E-OS Innovatív Zrt.-nek (aminek jogelődje a Tiborcz résztulajdonában lévő ES Holding Zrt. volt, és idén júniustól Elios Innovatív Zrt.néven működik) - derül ki a Céginfo.hu adataiból. Az energiahatékonyság javításával, az innovatív és zöld technológiákkal foglalkozó energetikai társaság többségi tulajdonosa a villamosenergia-kereskedéssel és -elosztással foglalkozó E-OS Energiakereskedő Zrt., ami 76 százalékos leányvállalata a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Közgép Zrt.-nek.

Részletek a Napi.hu cikkében >>>

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sheriff
Na ugye! Már megint a KÖZGÉP! Így már érthető a Simicska folytonos "pályázat nyerése"
orban moslékól hízik a slepp!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mátmar
Eszembe jutott egy régi mondás a zsákról meg a foltjáról!
Endy
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
kukac50
Engedély nélkül vágta a fákat, a frissen nyert pályázati földből erdő helyett szántót csinált
miközben százmilliókat kapott a fáért.
Orbán erdőért vette magának a vejkót.
sheriff
@Dr. Felipe: Olyan Tokaji szagú hozzákerülés! "ne mi kapjuk a legtöbbet"
igazszó
@coyote3: Jót nevettem De biztosan le van káderezve és azt gondolom nem lesz egyszerű dolog ennek a kis napóleonnak a vejének lenni : !!
Yoda69
Meg van 240 nap a bukasig...
Jon az elszamoltatas. Szerintem kinez orbannak vagy 5 ev borton.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.