Szíve szerint szűk családi körben ünnepelne Orbán Ráhel leendő anyósa, de a miniszterelnök szerint a fiatalok esküvője társadalmi esemény, rengeteg vendéget várnak szeptember 7-re a Tiborcz-család „tanyájára”. A „tanya” voltaképpen egy hatalmas birtok, szökőkúttal, parkkal, kertésszel. Ha már Orbán Viktor ennyire részletekben gazdagon írta le az esküvő helyszínét, úgy döntöttünk, mi is megnézzük, hol lesz a lagzi, ám beleütköztünk a leendő vőbe.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
"ráadásul fejlesztése részben közpénzből történt"- Jajj akkor ingyér lesz az a lagzi ottan?? Na fanok valamit erre??!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
excep
és ezek hogy szereztek ekkora birtokot ???
bakegya
@Dr. Felipe: az anyámat a Széchenyiék Margit nevü lánya pelenkázta-egy igazi grófné,de mégse volt ekkora vaskapunk,ami mögött bevédhettük volna még amit hagytak a megmentőink!
A szekreter,... nagyon ismerősnek tűnik-de lehet hogy csak rosszul emlékszem!
Nem rég egy zongora és egy karos-szék jött velem szembe-csak úgy,ennek alapján az se lehetett véletlen!DDDDDDDDDDDDDDDDD
lenhardtibolya
Lehet felháborodni, lehet irigykedni, hogy vannak gazdag emberek, akik talán nem is tisztességes úton gazdagodtak meg, de hogyha hívatlanul bemegy bárki egy idegen portára, az a legkevesebb, hogy elküldik...
Zsuga
@pacsni: Olaj ugyan nincs, de ló van, így létrehozzák a Nemzeti Lovas Programot a lovas vállalkozásoknak nyújtandó állami támogatással, a Nemzeti Lovas Programért felelős tárcát rengeteg új munkahellyel - természetesen elsősorban a húsos kondér közelében lebzselők számára.
tivoli
@pacsni: Az se mindegy, hova születik a gyerek..Hát még a később! A párt hová tartozás sem csak úgy alakul ki.
Brother Louie
Nem volna egyszerűbb visszahozni az ilyen nemesi címeket?! Gróf meg tudjaatökömmégmi.

Akkor nem kellene betojni, ha az ember idegen területre téved. A kapun túl MINDEN a grófúré és kész.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.