Átlagosan több mint 40 százalékkal nő a legolcsóbb számlacsomagok havidíja a bankok szeptemberben kezdődő díjemeléseinek köszönhetően, amivel többségük a tranzakciós adó augusztusi növekedésére reagál - derül ki a Bankmonitor.hu legfrissebb felméréséből. A 10 legolcsóbb bankszámla költsége átlagosan, szokásos bankhasználat mellett havi 701 forintról 1008 forintra emelkedik az elkövetkező hónapokban, megfelelő bankválasztással azonban éves szinten 17 ezer forintot is meg lehet takarítani. Az optimális választás ugyanakkor egyre nehezebb, mivel a költségtételek a közeljövőben is dinamikusan változnak.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Hallottam olyanról, aki 1000 Ft-ot vett le nem saját ATM-nél, és a költsége 1205 Ft volt...
A saját, megtakaritott pénzéböl...Drágább a leves, mint a hús ???
[email protected]éghogy a bankok...na ezt is köszönhetjük a kormánynak, a MNB-nek,
meg a többi csibésznek !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@pacsni: Üdv! Megnéztem most este anyámmal 1-2 dolgot és úgy néz eddig talán a K&H hárítrotta át legkevésbé a dolgokat. Van olyan bankszámlája hogy (nagyjából mondom csak) ha havonta legalább 150e forint érkezik a számlára akkor nincs számlavezetési díj ha ez nem teljesül akkor meg kb 1000 ft havonta. a kártyás fizetésért nem vonnak le és havonta van 6 ingyenes dolgod (2-2-2) tehát 2 ingyenes pénzfelvétel, 2 ingyenes fizetési levonás pl ha a villanyszámlát automatán vonják le stb a harmadik dologra nem emlékszem most. Én erre váltok köv hónapban az OTP ről az tuti.
pacsni
@Hellcat: koszi szèpen a tanàcsot, èn a kozokoltsèget, villanyszàmlàt, telefon viz, ezeket fizetem csoportos beszedèssel. a gàzt az èvi szàmlàzàssal fizetem, de majd bemegyek az OTP-be hètfon, megkèrdezni, hogy hogy àll a dolog.
Csodapók
@pacsni: Menj el a szolgáltató céghez és válts "sárga" csekkes fizetésre,
ha azért nem számolnak fel díjat!
Egyébként meg, parancsolj, egy link, bogarásszad:
bankvaltas.hu/
pacsni
@Csodapók: koszi szèpen, megnèztem, de nemtudok tovàbbmenni, mert nemfogadja el a szuletèsi dàtumot.
Csodapók
@pacsni: Nem értem, mit nem csinálsz jól.
Példa: 1985 11 24
Hellcat
@pacsni: Igazán nincs mit :) Gépész hallgató vagyok, a pénzügyektől messze állok, úgyhogy kb ez minden amit tudtam segíteni :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.