Az MSZP nagyobb, igazságosabb és fenntarthatóbb rezsicsökkentést szeretne - mondta Török Zsolt, a szocialista párt szóvivője csütörtökön újságíróknak a Fidesz-KDNP visegrádi frakcióülésén született döntésre reagálva.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Jó, majd ha ti lesztek kormányon, akkor álmodozzatok ilyeneket... Kezdődik a "ki tud jobban rálicitálni a másikra". 13. havi nyugdíj, 14. havi nyugdíj, 15.-et valaki?
A Tündik bündije
Már megint ez a rezsibaromság... az emberek bizonyos százaléka - tisztelet a kivételnek - tényleg olyan hülye, mint a tök. Hanyatt dobják magukat havi 2-3 ezer forintos számlacsökkentés hírére, mint bodrikutya az ebédmaradék láttán, és egyszerűen nem ér el az agyukig, hogy a különféle termékek és szolgáltatások folyamatos drágulása miatt amit megspórolt az egyik oldalon, az kiment a másikon. Pedig rohadtul nem bonyolult ez, egy sima egyenlet, aminek a vége nulla.
Nem felejtem el, egy elég nehéz körülmények közt élő ismerősöm (minimálbéres kereset, a felesége pedig FHT-n), még az év elején, mikor a rezsihülyeség első üteme beindult, azt mondta nekem, reméli, hogy ebből a csökkentésből talán most meg tud spórolni annyit, hogy pár hónap múlva végre lecserélheti az ezeréves mosógépét. Már akkor mondtam neki, hogy ne álmodozzon, el fog menni a pénz máshol az árdrágulásokon, persze le lettem hurrogva. Most, bő fél év múlva még annyi pénzük sem marad, mint év elején (pedig csökkent a rezsi... csak minden más megdrágult), és ő még mindig nem érti miért, csak vakarózik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.