Egymilliárd forintos megbízást adott saját magának Mészáros Lőrinc a felcsúti stadionépítésre – írja a Népszabadság. A Mészáros és Mészáros Kft. ugyanis épp ekkora összegre kapott szerződést a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványtól, melynek történetesen Mészáros Lőrinc a kuratóriumi elnöke.

Ez azért is érdekes, mert Mészáros - aki egyébként Felcsút polgármestere is -, tavaly még az Átlátszó.hu-nak úgy nyilatkozott, cége nem vesz fel pénzt az alapítványtól.

A Népszabadság korábban megírta, hogy Mészáros Lőrinc és felesége 800 milliós osztalékot vett ki legutóbb a kettejük tulajdonában álló kft.-ből, ami havi bontásban 66 milliós jövedelmet jelent 60 ezer forintos átlagjövedelmű alkalmazottak mellett.

A lap úgy tudja, Mészáros Lőrinctől amúgy egy autót kap Orbán Viktor lánya, Ráhel, aki szombaton megy feleségül Tiborcz Istvánhoz, aki a napokban vásárolt 41 millió 860 ezer forintért 24 hektár földet 450 aranykorona értékben Csabdin, ahol a lakodalom lesz.

Az esküvő helyszínén csütörtökön már nagy volt a sürgés-forgás: teherautók, hűtőkocsik lepték el a lagzi helyszínéhez vezető utat. Egy rendezvényszervező kft. szállította az asztalokat, székeket a nagyszámú vendégsereg szombati fogadásához. A szokatlanul nagy mozgást biztonsági emberek irányították. A nyüzsgést már kezdik megszokni a környékbeliek: az egykori grófi birtokhoz vezető úton az elmúlt napokban kátyúztak, irtották a gazt.

Mészáros pénteken délután cáfolta, hogy autót adna Orbán Viktor lányának, miképpen azt az állítást is, hogy a Mészáros és Mészáros Kft. alkalmazottainak átlagjövedelme 60 ezer forint, mivel a valóság szerinte az, hogy a Kft. munkavállalóinak átlag jövedelme 124 185 forint.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Hát ez a Lörincke már " családtag" a milliárdok lenyulásában...
A dakota úristenüket !!! A maradék milliárdokat költség
orvosra, orvosságra, meg az intenziv osztályra...Az egész
pereputtyal együtt...Aljas, szemét banda !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jancsik68
@Polygoner: Volt állam elnökünk sem tudott,mégis Dr volt.Pénzért,beosztásért mindent megvehetsz:,,hazát,állampolgárságot,hitet.istent,főleg ,ha FideSS-s vagy.
Polygoner
@jancsik68: ... ki volt állam elnök?
... ha lett volna ilyen, az meg államelnök!
És nem Dr. volt, csak dr., így mondatközben!:D
Helyesen azért, gondolom, bárkinek lehet írni, aki pedig nyilvánosság előtt teszi, annak valamilyen mértékben illik is!
ujbuda
@Polygoner: számold meg te mennyi hibát tettél abba a 2 mondatba!!??
hallgatag
Milyen autót ???
Egy Suzuki Swift 1992-es ???
kishelyi
@puki: nézd meg a bélyegzőt is az igazolványon!
Maszlag
Nahát ez a Kövér Laci napra pontosan,tíz évvel fiatalabb tőlem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.