Egymilliárd forintos megbízást adott saját magának Mészáros Lőrinc a felcsúti stadionépítésre – írja a Népszabadság. A Mészáros és Mészáros Kft. ugyanis épp ekkora összegre kapott szerződést a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványtól, melynek történetesen Mészáros Lőrinc a kuratóriumi elnöke.

Ez azért is érdekes, mert Mészáros - aki egyébként Felcsút polgármestere is -, tavaly még az Átlátszó.hu-nak úgy nyilatkozott, cége nem vesz fel pénzt az alapítványtól.

A Népszabadság korábban megírta, hogy Mészáros Lőrinc és felesége 800 milliós osztalékot vett ki legutóbb a kettejük tulajdonában álló kft.-ből, ami havi bontásban 66 milliós jövedelmet jelent 60 ezer forintos átlagjövedelmű alkalmazottak mellett.

A lap úgy tudja, Mészáros Lőrinctől amúgy egy autót kap Orbán Viktor lánya, Ráhel, aki szombaton megy feleségül Tiborcz Istvánhoz, aki a napokban vásárolt 41 millió 860 ezer forintért 24 hektár földet 450 aranykorona értékben Csabdin, ahol a lakodalom lesz.

Az esküvő helyszínén csütörtökön már nagy volt a sürgés-forgás: teherautók, hűtőkocsik lepték el a lagzi helyszínéhez vezető utat. Egy rendezvényszervező kft. szállította az asztalokat, székeket a nagyszámú vendégsereg szombati fogadásához. A szokatlanul nagy mozgást biztonsági emberek irányították. A nyüzsgést már kezdik megszokni a környékbeliek: az egykori grófi birtokhoz vezető úton az elmúlt napokban kátyúztak, irtották a gazt.

Mészáros pénteken délután cáfolta, hogy autót adna Orbán Viktor lányának, miképpen azt az állítást is, hogy a Mészáros és Mészáros Kft. alkalmazottainak átlagjövedelme 60 ezer forint, mivel a valóság szerinte az, hogy a Kft. munkavállalóinak átlag jövedelme 124 185 forint.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Hát ez a Lörincke már " családtag" a milliárdok lenyulásában...
A dakota úristenüket !!! A maradék milliárdokat költség
orvosra, orvosságra, meg az intenziv osztályra...Az egész
pereputtyal együtt...Aljas, szemét banda !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coyote3
Egymilliárdos megbízásért én is "ajándékoznék " még egy Cayenne-t is...
wolk
Az ég szakadjon rájuk és maradjanak is alatta ameddig nélkülöző emberek milliói küzdenek a az életbenmaradásukért.
Sede
mi lett a faék egyszerűségű gázszerelőcskéből...
még hogy Magyarország nem a korlátlan lehetőségek hazája!
Edy Andre
Móricz Zsigmond bánhatja, hogy nem ebbe a korba született.
wolk
@Edy Andre: Meg mi is bánhatjuk, hogy ebbe a vadkapitalizmusban kell tengődnünk. Pedig mi is tanulhattunk volna gázszerelőnek vagy csányinak stb.
hallgatag
Hát ez a Lörincke már " családtag" a milliárdok lenyulásában...
A dakota úristenüket !!! A maradék milliárdokat költség
orvosra, orvosságra, meg az intenziv osztályra...Az egész
pereputtyal együtt...Aljas, szemét banda !!!
human
Ha újabb négy évet kapnának, mindezt amit most látunk tovább folytatnák, csak pofátlanabbul, nagyobb tétben. Nem értem, hogy a jobb oldalon miért nincsenek olyan ember, akik felállnának és azt mondaná, hogy kész, ezt tovább nem tűrik és egy új tisztességes jobb oldalt hoznak létre.
pbalage
@human: na ez volt annó a gyurcsány öszödi beszéde. Ezt nem kockáztathatják, inkább még a csillagokat is lehazudják az égről.
jameska
@pbalage: ott már nem sok csillag van :-(
magyarbakancs
@hallgatag: Vál alom a kezelését.
Okozzak neki meglepetést?
Hellcat
Mutyi és meleg szarig való benyalás :D:D Ez a fidesz ma...gratulálok a fidesznyikeknek...
Tootsy
@human: Dragam, mert mar tulsagosan melyre mentek a sajat maguk elasasaban, abban, hogy olyan kozpenzeket vettek fel, amirol tudtak, hogy nem tisztesseges uton kerult hozzajuk, illetve amit nem erdemeltek ki semmilyen mas modon, amit csak azert kaptak, mert parthuek. Ebbol az ordogi korbol mar nem nagyon lehet kikerulni ugy, hogy kozben ok maguk ne mocskolodjanak be, es ki hinne nekik ezek utan?

Csak egy teljesen uj, tiszta lappal indulo garda johetne szoba, csak azoknak lenne hitele mar, de ez nem nagyon valoszinu... Meg kene kuzdeniuk a kulfold elismereseert, be kene bizonyitaniuk, hogy rajuk lehet szamitani, es ok valoban jot akarnak.

Ebbol a hihetetlen korrupt katyvaszbol pedig nagyon nehez lesz visszaszerezni - vagy megszerezni - az uj kredibilitasukat
human
@Tootsy: Ne hagyjuk ki, hogy a jelenlegi fideszesek ott tennének keresztbe egy új jobboldalnak ahol csak tudnak. Ez nagyobb harc lenne, mint elnyerni az EU néppárti frakciójának rokonszenvét, mert szerintem ők is szabadulnának a fidesztől, de nincs alternatíva.
nyanya001
Ezt már csak felül lehet überelni !
Toronyórát lánccal vajon kitől fog kapni ?
JAJMÁR
Az autóval semmi baj, - nem devizahitelből kapja - valami ajándékot illik adni.
Okoz vajon ezen a szinten örömet egy ajándék? Protokoll, ennyi az egész.
hallgatag
@magyarbakancs: Gondolom, kiélnéd a vágyaidat...
nem lennél kiméletes !!!
nyanya001
800 milliós osztalékot fizetett magának Felcsút polgármestere
hvg.hu/kkv/20130807_800_millios_osztalekot_fizetett_maganak_F
Mészáros Lőrinc cége 225 alkalmazottat foglalkoztat, az erre fordított bérköltség 157 millió forint, azaz a saját osztalékának körülbelül az egyötöde.

Van miből nagylelkűsködni !
nyanya001
Egymilliárd forintos megbízást adott saját magának Mészáros Lőrinc a felcsúti stadionépítésre: épp ekkora összegre kapott szerződést ugyanis a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány kuratóriumi elnökének, Felcsút polgármesterének cége, a Mészáros és Mészáros Kft. az alapítványtól a helyi stadionépítésre – értesült a Népszabadság. Ez azért is érdekes, mert tavaly Mészáros Lőrinc az Átlátszó.hu-nak úgy nyilatkozott, cége nem vesz fel pénzt az alapítványtól.
nol.hu/belfold/meszaros_egymilliardos_megbizasa_onmaganak?ref=sso

Hogy nem ég le a bőr a képükről !
Dr. Felipe
Gondoljon bele minden értelmes magyar ember hogy mi lesz itt ha ezek a rohadékok kapnak megint 4 évet. Mindenki gondolkodjon és úgy szavazzon jövőre.
Polygoner
@Dr. Felipe: Talán te is kapsz egy autót!:D
bretagne
Szegény Zuchslag meg évekig börtönben!
sheriff
@Edy Andre: Szerintem a "Rokonok" mai kiadásban világsiker lehetne!
pbalage
a rosseb ebbe a cikkcímbe, mindig megjelenik valahol, aztán mindig úgy olvasom, hogy "Mészáros Lőrinctől autót lop Orbán lánya", ezért aztán mindig rákattintok.
qxy
Egy rokon gyerekét oda vették fel a " neves iskolába Nagyon örült neki. Majd ki derült, hogy nem is nagyon engedik focizni. Azt mondták .- Most csak a tanulással foglalkozz, mert .--- , .- , - , - " te tudsz focizni : _ : és most idő sincs rád. és csak a dillancs politikus kegyelt gyermekei fociznak mert nekik tudni kell. " meg is van rá minden pénz" Ki érti ezt ? nem foci kell hozzá? meg hogy tudjon szaladni?
Dr. Felipe
Én Mészáros Lőrinc magyar állampolgár megbízási szerződést kötök 1 milliárd forint értékben Mészáros Lőrinc magyar állampolgárral vagyis magammal a felcsuti stadion építésére. Pont.

Na jobboldali idióták most lehet libásozni.
Polygoner
@Dr. Felipe: Néz kisöcsi, nyugodtan hagyd el a "Dr"-t, mindaddig, amíg nem tudod elsajátítani a magyar helysírás szabályait!
Az, hogy egyetlen mondatodban, mintegy féltucat helyesírási hiba van, a primitivizmus maximumának a jele, amihez nem párosulhat dr-cím, pöcspalkó!
Dr. Felipe
@Polygoner: Nézd kicsi csira, ha nem tudsz a cikkhez hozzászólni az a primitívséged ékes bizonyítéka. Mit szólsz például a lőrincke kis 1 milliárdos megbízásához?
Polygoner
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Polygoner
@Dr. Felipe: Tudod, ugatni egy kutya is tud!:D
Dr. Felipe
@Polygoner: Látod ennyit érsz te szellemi hajléktalan, menjél haza a disznó óladba mert már Kertész Ákos kiöntötte a moslékot, siess mert még kihűl. Na pá.
mátmar
Én adok neked milliárdos megbízatást te adsz a lányomnak egy autót, vagy egy lakást! Nem nekem mert az korrupció volna.
magyarbakancs
@hallgatag:
Nem vagyok szadista de némely Fideszesre ráférne néhány hónap zárt-osztályi kezelés hálós ágyal ki bővítve.
jancsik68
@Polygoner: Volt állam elnökünk sem tudott,mégis Dr volt.Pénzért,beosztásért mindent megvehetsz:,,hazát,állampolgárságot,hitet.istent,főleg ,ha FideSS-s vagy.
Polygoner
@jancsik68: ... ki volt állam elnök?
... ha lett volna ilyen, az meg államelnök!
És nem Dr. volt, csak dr., így mondatközben!:D
Helyesen azért, gondolom, bárkinek lehet írni, aki pedig nyilvánosság előtt teszi, annak valamilyen mértékben illik is!
ujbuda
@Polygoner: számold meg te mennyi hibát tettél abba a 2 mondatba!!??
hallgatag
Milyen autót ???
Egy Suzuki Swift 1992-es ???
kishelyi
@puki: nézd meg a bélyegzőt is az igazolványon!
Maszlag
Nahát ez a Kövér Laci napra pontosan,tíz évvel fiatalabb tőlem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok